Instant inboedelverzekering vanaf €2/mnd

Om je meubels en waardevolle spullen te verzekeren, is een goede inboedelverzekering een must. Daarmee zijn je spullen verzekerd tegen bijvoorbeeld schade of diefstal. Bij Lemonade kun je terecht voor een voordelige inboedelverzekering voor je woning. Met de ‘instant’ inboedelverzekering zijn je meubels direct verzekerd.Hoe een inboedelverzekering bij Lemonade werkt

Je sluit gemakkelijk in een paar seconden je verzekering bij Lemonade af via de website of de app. Na het beantwoorden van enkele vragen, over bijvoorbeeld je adres en het type woning, krijg je een gepersonaliseerde offerte waar je de dekkingen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Met de handige extra’s, zoals het anti-diefstal of allrisk-pakket, breid je de verzekering uit. Zo zijn je spullen ook gedekt tegen diefstal of ongevallen buitenshuis. Heb je helaas toch een schadeclaim? Een claim indienen en direct betaald krijgen is volgens Lemonade net zo gemakkelijk.

Lage instapkosten, terugbetaling nieuwwaarde

Je inboedel verzekeren bij Lemonade kan vanaf € 2 per maand. Je spullen zijn zo gedekt tot een waarde van €5.000 per item, met een maximum van €200.000 in totaal. Je kunt items die meer waard zijn dan €5.000 makkelijk apart toevoegen zodat ze voor hun volledige waarde gedekt zijn Bij een goedgekeurde schadeclaim krijg je de nieuwwaarde van je spullen terug.

Steun een goed doel met je verzekering

Bij Lemonade kun je een goed doel steunen – simpelweg door een polis af te sluiten. In tegenstelling tot andere verzekeringsmaatschappijen, doneert Lemonade ongeclaimde premie aan goede doelen. Wat betekent dit precies? Ze nemen een vast percentage van jouw maandelijkse premie, gebruiken de rest om claims van te betalen en doneren wat er overblijft aan goede doelen die de polishouders zelf kiezen via het Giveback-programma. Zo doe je nog heel wat meer met je inboedelverzekering dan enkel je spullen verzekeren!