Atelier Kleurwijs | een bont gezelschap meubels

Wie echt kleur in zijn woning wil brengen, moet zeker eens op de website van Atelier Kleurwijs kijken. Hierop zijn allerlei meubels en woonaccessoires in opvallende en felle kleuren te koop.

Kleur, kleur, kleur en nog eens kleur

De vrolijke website van Atelier Kleurwijs is helemaal gericht op kleur. Je vindt er diverse vintage kasten in bonte kleuren als fel groen, paars en vrolijk oranje. Ook kun je er verschillende woonaccessoires kopen zoals interieurpanelen die gemaakt zijn van opvallende stoffen.

Niet alle producten die je op de website tegenkomt komen van de hand van oprichtster Nicole Agterberg. Een aantal mensen verkopen ook hun kleurrijke spullen op de website. De vrolijke schilderijen van Ton van Impelen zijn daar een goed voorbeeld van. Voor wie zelf aan de slag wilt met het maken van kleurrijke meubels; bij Atelier Kleurwijs kun je ook worshops volgen!

De werking van kleur

Volgens Nicole Agterberg is kleur één van de belangrijkste onderdelen van het interieur. Kleur doet namelijk iets met je. Het roept beelden op, stimuleert zintuigen en prikkelt emoties. Nicole houdt zich dan ook graag bezig met het geven van kleuradvies voor je interieur. Ze zoekt naar de juiste kleur of kleurcombinaties, die in je interieur passen én matchen met je persoonlijkheid. Op de website kun je, je van tevoren goed inlezen over de werking van kleur: in de kleurwijzer staat per kleur omschreven wat de werking kan zijn.

“Welke kleur past bij jouw persoonlijkheid? Rood, blauw, geel, groen, oranje of paars? Lees het in de kleurwijzer >

Benieuwd naar de vrolijke meubels van Atelier Kleurwijs? Bekijk ze op Woonhome.nl of op de website van Atelier Kleurwijs >