Fabriekmeubels.nl | Niets is standaard

Fabriekmeubels.nl: de naam doet je misschien denken aan standaard meubels, maar het tegendeel is waar! Fabriekmeubels.nl heeft namelijk een virtuele showroom waar je eenvoudig meubels kunt samenstellen. Van bank tot kast en van stoel tot tafel; je kunt de meubels tot in het kleinste detail configureren. En de kleuren mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Kies eenvoudig de juiste kleur van de stof

Hoe eenvoudig het ook is om je meubels samen te stellen, soms blijft het toch lastig om de juiste keuzes te maken. Hoe ziet de kleur die je kiest er in het daglicht uit? ‘Welke kleur staat het beste in je interieur?’ Gelukkig kun je bij Fabriekmeubels.nl gratis proefstalen opvragen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kleuren en stoffen waarin je de meubel je kunt bestellen.

Kies de juiste kleur met een interieuradviseur

Kom je er niet uit? Dan kun je ook gebruik maken van de interieuradviseur van Fabriekmeubels.nl, die 29 jaar ervaring heeft in het creëren van meubels. Hij komt thuis bij je langs en adviseert je over de juiste maat en kleur en stofkeuze van je favoriete meubel. Hij kan zelfs een volledig interieuradvies geven! Daarnaast heeft het bedrijf ook een eigen showroom. Hier staan allerlei voorbeeldmeubels, die je dan direct kunt uitproberen.

“Alle hulpmiddelen zijn aanwezig om je juiste meubel uit te kiezen.