NR 310 Woonstyling & Accessoires – een prachtige combinatie voor jouw interieur

Je kunt je interieur eenvoudig vernieuwen door de laatste trendkleuren óf de nieuwste woonaccessoires in huis te halen. Bij ‘NR 310 Woonstyling & Accessoires’ ben je voor beiden aan het juiste ‘adres’. Daar vind je namelijk een ruim assortiment aan woonaccessoires van bekende merken als Bloomingville, Broste Copenhagen, FEST Amsterdam, Het Lichtlab, House Doctor, Kek Amsterdam, MYRTE en Naco Trade; natuurlijk allemaal in de nieuwste kleuren.

Het zit ‘m in de naam…

Naast een mooie mix van accessoires kun je bij ‘NR 310 Woonstyling & Accessoires’ ook terecht voor woonstyling, oftewel interieuradvies. Zo kun je advies op maat krijgen om de juiste kleuren en woonaccessoires voor je inrichting te kiezen. De voorgestelde meubels en accessoires kun je dan zelfs met korting kopen.

Vrouw achter NR 310 is Nicole de Ridder.  Zij heeft de opleiding Interieurstyling gevolgd aan de Akademie Vogue in Amsterdam en is werkzaam als interieurstylist. De naam NR 310 is gevormd door haar initialen en haar huisnummer.

“Maar… wij hebben ook ontdekt dat nummer 310 een prachtige PMS-kleur is die helemaal past bij dé kleurtrend van 2014!”

5 mooie woonaccessoires voor 2014

Een prachtig woonaccessoire dat volgens Nicole dit jaar niet mag ontbreken in huis, is het Icat vloerkleed van House Doctor. Maar ook de Xala Lungo Gieter in het groen is volgens haar een must-have. Wij hebben 5 mooie woonaccessoires voor 2014 op een rijtje gezet. Bekijk de items hier >

Nieuwsgierig naar meer woonitems? Bezoek dan eens de website van NR 310>