LADDER AND SISTERS – Van streetcombing tot prachtige, schattige kussens

Margo Weijer (ontwerper, stylist en kunstenaar) is kort geleden gestart met  de webshop ladderandsisters.nl. Hier vind je een mix van panty’s (ladder), design en kunst (the sisters). De spullen zijn eigenlijk heel verschillend, maar hebben dezelfde signatuur. De webshop is daarom meer een galerie dan een winkel, en dat is precies wat Margo wilt neerzetten.

“Soms ontdek je tijdens het winkelen opeens een leuke galerie die net even anders is dan de rest. Dat gevoel wil Margo ook met deze webshop neerzetten.”

Witte kussens: lief en aandoenlijk

Margo verkoopt in haar webshop een eigen collectie geborduurde kussens. Deze zijn veelal wit met grove borduursteken. Op de kussens zijn alledaagse voorwerpen met de hand genaaid zoals een hertje of een schoentje. Hierdoor hebben de kussens iets liefs en aandoenlijks en zijn ze een prachtige toevoeging op je interieur.

Streetcombing, de perfecte combinatie voor thuis

Naast panty’s en kussens verkoopt Margo ook hele bijzondere kunst: ‘streetcombing’. Voor de kunstwerken verzamelde ze zwerfafval waarvan de kleur, vorm of structuur haar opviel en is deze gaan fotograferen. De foto’s van de ‘afvalcombinaties’ (collages) leveren de meest prachtige werkstukken op, die je in huis kunt ophangen en waar je heel lang naar kunt kijken.

“Door compositie, combinatie en fotografie van diverse voorwerpen wilt ze laten zien dat imperfectie en afval uitdaagt om naar te kijken.”

De kussens van Margo kun je vinden op Woonhome.nl >

Al haar andere kunstwerken en spullen vind je op haar website ladderandsisters.nl >