Odesi | Dutch design online

Houd je van wit en stijlvol design? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van Odesi. Samen met talentvolle Nederlandse ontwerpers als Marc Th. van der Voorn, Marjolein Kap, Ronald Knol en Kees Marcelis maakt Odesi unieke designmeubels.

Strakke designmeubels in de kleur wit

Bijna alle meubels van Odesi zijn in de kleur wit verkrijgbaar. De strak ontworpen meubelstukken komen daardoor soms heel goed tot hun recht. Maar je kunt ze ook in andere kleuren krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een felle kleur, en het meubel zal juist in een wit interieur extra opvallen.

De meubels van Odesi hebben niet alleen een mooi design, maar zijn ook erg duurzaam. Er gaat veel aandacht uit naar de materialen, afwerking en constructie van de meubels. Deze moeten namelijk tegen een stootje kunnen en makkelijk te onderhouden zijn.

De RKNL20: een opvallend (wit) design meubel

Een meubelstuk wat ons direct opviel, was de RKNL20. Een salontafel bestaande uit twee schijven, met mooie ronde hoeken. De ruimte tussen de schijven is iets dieper dan een A4 en is handig om tijdschriften of een afstandsbediening in op te bergen. De RKNL20 is ontworpen door Ronald Knol en verkrijgbaar in twee kleuren wit (spierwit en gebroken wit), zijdegrijs en antraciet met een hoogglans – of zijdeglans afwerking.

“De RKNL20 is verkrijgbaar in twee kleuren wit: spierwit en gebroken wit”

Bekijk de designmeubels van Odesi, zoals de RKNL20, op Woonhome.nl >

Of bezoek de website voor nog meer design >