BijzonderMooi* – voor bijzonder mooie feestdagen!

Gek zijn ze bij BijzonderMooi*! Ja… op designers wel te verstaan. En dan met name op hun inspirerende verhalen en ideeën waardoor de mooiste creaties zijn ontstaan. BijzonderMooi* vertelt deze verhalen en zet de ontwerpers en hun producten op een bijzonder mooie manier in de spotlights. Zo weet je precies welk product bij jou past!

Bijzondere designproducten voor de feestdagen

Ook voor de feestdagen biedt BijzonderMooi* prachtige producten met verhalen. Het team van BijzonderMooi* volgt namelijk alle trends en woonontwikkelingen. Nieuwe designers worden ontdekt en vervolgens verzameld op de website. Voor de chique feestdagen is het met name leuk om eens te kijken naar de producten van de ontwerpers Tineke Beunders en Nathan Wierink. Zij hebben onder de naam ‘Ontwerpduo’ stijlvolle kandelaars en lampen ontworpen. Ook de originele flessenstoppers van Daphna Isaacs en Laurens Manders zijn, net als de wijnglazen van het designmerk Pols Potten, super mooie producten om chique feestdagen mee te vieren.

Een bijzonder mooi concept door Sandra Jacobs

Als grafisch ontwerper vond Sandra Jacobs dat ze meer met haar passie voor ‘ontwerpen’ moest doen. Omdat er nog geen platform bestond waarop het grote publiek originele ontwerpen kon bekijken, is zij in 2006 BijzonderMooi* gestart. Een website waar inmiddels een volledig team achter schuil gaat en waar je zowel unieke producten vindt van jong talent als van gevestigde namen. Het platform bevat verschillende en unieke producten, die tegelijkertijd één ding gemeen hebben: een bijzonder mooi verhaal!

Bekijk een aantal leuke producten voor chique feestdagen op Woonhome.nl>

foto’s van stylecookie.nl.”