Homezy – Betaalbare, luxe woon- en cadeau artikelen met een groen accent

Nog zo’n leuke webshop waar je tijdens de feestdagen terecht kunt voor prachtige, luxe én betaalbare producten. Homezy is een online warenhuis met een uitgebreide en bijzondere collectie die perfect aansluit op de feestdagen! De webshop biedt producten op het gebied van Wonen & Leven, Eten & Genieten en Beauty & Verzorging.

De Homezy-formule om puur te genieten

Homezy is opgericht door Debbie Hou en Taco Scheper. Zij waren ooit zelf op zoek naar unieke, luxe maar toch ook betaalbare woonaccessoires voor in hun nieuwe huis. Toen bleek dat deze niet makkelijk te vinden waren, zijn Debbie en Taco Homezy gestart. Homezy biedt woon- en cadeau artikelen van een hoogwaardige kwaliteit, die je zeker niet in iedere Nederlandse woning tegenkomt. Bovendien hebben al deze producten een eerlijke en duurzame herkomst, zonder dat je daar iets van merkt. De Homezy-formule luidt dan ook als volgt: luxe + besparen + bijdragen aan een leefbare toekomst = 100% genieten.

Prachtige producten voor de feestdagen

De Homezy formule sluit perfect aan op de laatste maand van het jaar. Zo vind je in de ‘december sale’ allerlei theelichten waarmee je je huis heel eenvoudig gezellig en sfeervol kunt maken. Ook biedt Homezy prachtig servies en mooie lantaarns en windlichten waarmee je je Kersttafel compleet kunt maken. In de categorie ‘uniek’ kun je terecht voor chique items en als dát nog niet genoeg is, kun je je ook nog laten inspireren op het weblog van Homezy!

“Een echte blikvanger in huis? Kijk dan eens naar de siervaas Twine. Een decoratieve bol, gemaakt van gevlochten takken met in het midden een glazen vaas. Prachtig op tafel: natuurlijk en toch design!”

Bekijk de producten van Homezy op Woonhome.nl >
Of ga direct naar Homezy.nl >