Raaf – Sierkussens voor warme en chique feestdagen

Chique feestdagen staan o.a. voor knusheid en gezelligheid. Een manier om een chique en knusse sfeer te creëren is om je zithoek te decoreren met de sierkussens van Raaf. Deze geven je interieur een eigentijdse én warme uitstraling.

Stijlvolle sierkussens voor de feestdagen

Raaf is een bekend merk binnen de woonbranche. Een merk dat voortdurend inspeelt op de laatste woonmodetrends en twee keer per jaar een nieuwe collectie uitbrengt. De collectie van dit najaar kenmerkt zich door exclusieve materialen, warme kleuren, mooie patronen en leuke details. Zo bestaat de collectie onder meer uit goudkleurige kussens met een mooi dessin of een bijzondere, glanzende stof. De kussens zijn van uitstekende kwaliteit, mooi afgewerkt en geven je bank, stoel of poef een luxe uitstraling.

“Raaf sierkussens nodigen uit om bekeken en aangeraakt te worden”

Van woonwinkel tot bekend woonmodemerk

Oprichter en eigenaar van Raaf is ras optimist Mirjam van den Dungen. Zij is 5 jaar eigenaar geweest van een woonwinkel in Veghel. Omdat ze in haar winkel veel kussens verkocht en haar creativiteit kwijt wilde in het ontwerpen van nieuwe designs, is ze Raaf sierkussens begonnen. Een merk dat inmiddels 8 jaar bestaat en behalve sierkussens van top kwaliteit, nu ook woonaccessoires levert. Zo heeft Raaf voor de feestdagen prachtige waxinelichthouders in de collectie opgenomen; dikke glazen potten met een warm jasje van stof.

“Een mooi gebouw, een creatief opgemaakt bord in een restaurant, kleuren in de natuur, een uitnodigende etalage: Mirjam laat zich door allerlei dingen inspireren!”

Op zoek naar kussens om je interieur een chique en warme uitstraling te geven? Bekijk een aantal geselecteerde sierkussens van Raaf op Woonhome.nl >

Of bekijk de hele collectie kussens op de website van Raaf >