Savanna Interior – Van je huis tot sfeervol thuis

Maak ook voor de jaarwisseling je huis prachtig en feestelijk met de sfeervolle en unieke producten van Savanna Interior. Zo zorgen de lichtzakjes en candle bags voor een werkelijk lichtspektakel. Daarnaast vind je in de webshop ook mooie kandelaars en originele waxinelichthouders, strakke vazen en grote schalen die je interieur helemaal afmaken!

“Maak je huis helemaal gereed voor een prachtig feestje of etentje met Oud&Nieuw of daarna!”

Bijzondere wooncadeautjes

Eigenaar van Savanna Interior is Barbara Janssen. Zij heeft een passie voor interieurstyling. Vooral kleine, leuke woonaccessoires waarmee je je huis op de seizoenen kunt aanpassen, vindt ze geweldig. Je komt deze items dan ook veel tegen in haar webshop, net als andere bijzondere designproducten die je als cadeautje voor jezelf of voor een ander kunt kopen.

Meer dan een webshop met cadeaus en woonaccessoires

Je komt Savanna Interior ook regelmatig tegen op markten. Daarnaast organiseert Barbara home sales, geeft ze persoonlijk interieuradvies en houdt ze een weblog bij met interieurinspiratie.

Wij vinden de ‘vintage vondsten’ in de webshop vooral super cool! Een aantal van deze woonaccessoires vind je daarom ook op Woonhome.nl, net als de sfeerverlichting van Savanna Interior > Maar je kunt ook alle cadeaus en woonaccessoires van Savanna Interior in de webshop bekijken >