Tafelgoud – Een mooi gedekte tafel voor chique feestdagen

Wil je helemaal uitpakken voor het Kerstdiner? Haast je dan nog snel naar Tafelgoud! Dat is een speciaalzaak in een sfeervol en oud pand in het centrum van Groningen, waar je terecht kunt voor het mooiste servies, het beste tafellinnen en andere accessoires voor op tafel.

“Breng een gezellige sfeer in huis met familie en vrienden aan een mooi gedekte tafel”

Topstukken voor een chique gedekte tafel

Zilver bestek, servies van porselein, wijnglazen van kristal én natuurlijk prachtige tafelaccessoires in de kleur goud: het hoort allemaal bij een chique Kersttafel. Tafelgoud heeft door de jaren heen een uitgebreide collectie samengesteld, die de top vertegenwoordigt op het gebied van bijzonder gedekte tafels. Het assortiment bestaat uit unieke stukken van topmerken die je niet snel ergens anders zult vinden. Zo koop je er servies van de merken Dibbern, Gien en Furstenberg, tafellinnen van Le Jacquard Francais, Garnier Thiebaut en Decopur en glaswerk van Eisch, Dibbern en Zalto.

Specialist in servies en bestek

Zoek je exclusieve items die bij een moderne tafel passen? Naast klassiek en chique servies biedt Tafelgoud ook trendy en strak serviesgoed. Vierkanten schalen, fel gekleurde kopjes & bekers en borden met originele dessins: allemaal van hoge kwaliteit. Laat je ook gerust adviseren door de eigenaresses van de winkel, Olga Bodt en Hilde Bakema. Zij zijn altijd enthousiast, meedenkend en bezitten over een uitgebreide productkennis. Hun advies voor een perfecte, sfeervolle tafel voor de feestdagen? Zet een kandelaar en vaas neer en maak het geheel compleet met mooie tafelkleden en wijnglazen.

Benieuwd naar het chique servies van Tafelgoud?

Bekijk hier een aantal mooie stukken op Woonhome.nl >
Of bekijk direct een groot deel van de collectie op de website van Tafelgoud, waar je het servies ook gelijk kunt bestellen >