Goeters – hout en ambacht komen samen in unieke meubels

Houd je van hout en ambacht? Dan houd je van Goeters! Goeters is een werkplaats en winkel voor kleinschalige vak- en ambachtslieden. Zo creëert Goeters een verkooppodium voor bedrijven om meubels te verkopen. Vakmensen kunnen dan blijven doen waar ze goed in zijn: meubels maken!

“Betekenis Goeters – zn – (mw van ‘goed’); dingen, spullen, bezit.”

Hout als een eerlijk en herkenbaar materiaal voor mooie dingen

Het Goeters Gilde bestaat inmiddels uit een rijke schare van ambachtslieden die allemaal hun vak verstaan. Zij werken met eerlijke en herkenbare materialen, vaak rechtstreeks uit de natuur. Hout is daar een mooi voorbeeld van en wordt daarom veel gebruikt als basismateriaal. De meubels zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook uniek! Zo hebben veel meubels klassieke houtverbindingen, mooie kleuren en natuurlijke vormen.

Unieke meubels ontstaan uit ambacht en hout

Dat er mooie, unieke dingen uit hout en ambacht kunnen ontstaan, bewijzen de meubels van Casper, Jacqueline, Tim, Peter en Jan Willem wel. De lange werktafels van inheems eikenhout, de designtafel van bamboe of de werktafel van gereclyclede gymzaalvloerenhout zijn hier prachtige voorbeelden van! Ook Stoel no 2. van meubelmaker Annette is uniek in zijn soort. Of neem de productlijn van Boleform: het eerste bedrijf dat houten planken vervaardigt in de vorm van de originele stam.

“Egbert Jan Boerma van EGthout werkt ook samen met Goeters. Ook zijn bedrijf hebben we belicht in de special van deze maand!

Bekijk hier een overzicht met meer meubels bij Goeters >
Of bezoek de website >

“Op zoek naar echte ambachtsproducten, maar niet per se van hout? Goeters vertegenwoordigt ook ambachtslieden als stoffeerders, steen- en beeldhouwers, smeders, schrijnwerkers en glasblazers!”