venilux – duurzame houten meubels en woonaccessoires

Haal de natuur in huis met de houten meubels en accessoires van venilux! venilux is een jong bedrijf, opgericht door Selvira Bajric. Zij heeft een voorliefde voor duurzaam (massief) hout, omdat het een veelzijdig materiaal is met een warme uitstraling.

De uitgebreide mogelijkheden van hout

Dat hout een veelzijdig materiaal is, bewijst venilux wel. Van bijzettafeltjes en kinderstoeltjes tot aan kaarsenhouders, onderzetters en zelfs fruitschalen! Je komt al deze producten, gemaakt van hout, tegen in de (online) winkel van venilux.

“Neem bijvoorbeeld de collectie Pure Nature. Met deze collectie woonitems, waaronder prachtige eenvoudige waxinelichthouders, haal je de natuur letterlijk in huis!”

Kies voor duurzaam hout!

Dat Selvira voor hout kiest, komt vooral vanuit haar overtuiging dat er steeds meer plastic-achtige MDF-producten op de markt verkrijgbaar zijn. Deze zijn alles behalve duurzaam en/of kwalitatief hoogwaardig. De producten die venilux verkoopt, zijn juist wel unieke producten en met de hand vervaardigd door vakmensen. Daarnaast zijn alle items van natuurlijke materialen gemaakt; doorgaans voor 90% van Europees hout, uit duurzaam beheerde bossen. Want een exclusief interieur mag natuurlijk niet ten koste gaan van de natuur.

De collectie van venilux is te bewonderen in de Woonfabriek in Cruquius. Veel van de woonaccessoires zijn ook in de webshop verkrijgbaar >

Bekijk een aantal houten meubels op Woonhome.nl >