Maandspecial januari 2014 | Vloerkleden & tapijten

2014 gaan we ‘grondig’ van start; daarom staan in januari vloerkleden en tapijten centraal. Een tapijt kan namelijk heel veel doen met je interieur. Ga je voor een moderne stijl met een effen strak tapijt, een landelijk interieur met bijvoorbeeld een dierenvacht of voor klassieke inrichting met een Perzisch tapijt?

“Het verschil tussen een vloerkleed en tapijt? Een vloerkleed is een kleed dat een gedeelte van de vloer bedekt. Een tapijt ligt (meestal) vast en bedekt de hele vloer”

Voordelen van vloerkleden en tapijten

Een vloerkleed brengt warmte in je interieur. Figuurlijk, doordat het de vloer van je huis breekt en knus maakt door het materiaal waarvan het is gemaakt. Maar ook letterlijk, doordat een vloerkleed warmte isoleert en minder snel koud wordt. Bovendien werkt een vloerkleed of tapijt geluiddempend en dat is nog niet alles! De voordelen van vloerkleden en tapijten zetten we deze maand daarom voor je op een rijtje.

Een maand vol met vloerkleden en tapijten

Ook geven we je deze maand heel veel inspiratie en advies bij de keuze van een tapijt. We laten je bovendien verschillende type tapijten zien, waaronder kelims, traplopers en deurmatten. Natuurlijk komen er ook allerlei leuke winkels voorbij waar je vloerkleden en tapijten kunt kopen!

Tips, advies & inspiratie voor de keuze van je vloerkleed

Vind je het lastig om het  juiste vloerkleed voor je interieur te kiezen? Type, materiaal, grootte, kleur en patroon: wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet! Lees ons advies en bekijk onze voorbeelden om het juiste vloerkleed te kiezen >

Winkels met vloerkleden en tapijten

Bekijk allerlei unieke en originele (online) winkels met vloerkleden en tapijten!

Smoeck

Originele, stoere en opvallende vloerkleden die lekker zacht zijn voor je voeten >

MijnKarpet.nl

Ga je voor natuurtapijten, design karpets, koopjes of kies je een kleurrijk tapijt? >

De Tafel van 10

Durf te combineren met kleur in huis en ga voor gekleurde vloerkleden >

Zonk Vloerkleden

Koop hier mooie luxe vloerkleden uit mooie collecties van o.a. HAY en Frans Molenaar >

Nowrozy

Eén van de weinige adressen in Nederland met een ruime collectie originele Perzische tapijt >