De Tafel van 10 | Durf te combineren met kleur en opvallende vloerkleden

Durf te experimenteren met kleur in huis! Combineer bijvoorbeeld een fel gele kruk met een stoere rode lamp,en een opvallend gekleurd vloerkleed. Bij de Tafel van 10 kun je terecht als je mooie kleur statements in huis wilt creëren. Je koopt er bonte meubels en woonaccessoires en maakt je interieur helemaal af met een kleed uit de vrolijke collectie vloerkleden.

Opvallende vloerkleden: zo gevonden

Kleden in lichtblauw, turquoise, paars, rood of geel; maak je interieur voorjaar-proof met een vloerkleed uit de webshop van De Tafel van 10. De webshop maakt gebruik van gedurfde kleurencategorieën, zoals ‘hemels blauw’, ‘ helder rood’, ‘stoer groen’ en ‘verrassend geel’. Handig dus als je bijpassend of juist afwijkend gekleurde meubels en woonaccessoires wilt kopen.

Anti-allergische vloerkleden van Pappelina

De Tafel van 10 verkoopt ook vloerkleden uit de bijzondere collectie van Pappelina. Deze kleden kenmerken zich door hun frisse en trendy designs en zijn geweven van duurzame kunststof (PVC en polyester). Hierdoor zijn de kleden  anti-allergisch en makkelijk te wassen op 30°C. Dus wil je letterlijk meer frisheid in huis halen? Kijk dan eens naar de collectie van Pappelina!

Bekijk een aantal opvallende vloerkleden op Woonhome.nl >