MijnKarpet.nl | Een volledige webshop voor vloerkleden

Ga je voor natuurtapijten, design karpets, koopjes of kies je een kleurrijk tapijt? MijnKarpet.nl was in 2010 de eerste webwinkel die vloerkleden aanbood. Vanaf het begin af aan bevat de webshop een uitgebreid assortiment tapijten van A-merken; ook het segment natuurtapijten was meteen al een speerpunt van het bedrijf.

Een webwinkel vol merkvloerkleden

Behalve dat MijnKarpet.nl vloerkleden van gevestigde merken als Ambiant, Matros, Me Gusta, Hamat, Brink & Campman en Swano verkoopt, heeft het bedrijf ook geholpen om merken op de kaart te zetten. Zo heeft MijnKarpet.nl het merk Arte Espina in Nederland bekender gemaakt. Ook heeft het bedrijf dit jaar als enige de kans gekregen om een unieke collectie vloerkleden aan te bieden van het merk Cunera. Uit deze samenwerking is een exclusieve serie natuurtapijten ontstaan, die uitsluitend te koop is bij MijnKarpet.nl

De juiste keuze voor je vloerkleed

De keuze voor een vloerkleed of tapijt blijft natuurlijk geweldig moeilijk. Het is daarom mogelijk om bij MijnKarpet.nl deskundig advies te vragen. Bovendien vind je op MijnKarpet.nl tips en inspiratie. Ook komen alle trendkleuren voorbij en kun je 3 stalen opvragen. Mocht je alsnog twijfelen of het door jou gekozen vloerkleed wel voldoet aan je verwachtingen, dan kun je de kleden ook nog zien en aanraken in de sfeervolle showroom in hartje Deventer.

“Gratis shoppen? Bij een bestelling van €300 of meer op MijnKarpet.nl, kun je voor €50 GRATIS winkelen bij voetenvegertje.nl”

Bekijk de tapijten van MijnKarpet.nl op Woonhome.nl >
Of bekijk het alle tapijten in de webshop van MijnKarpet.nl >