Smoeck vloerkleden – Stoer en lekker zacht

Een oude, vintage jute zak, gekleurde planken van sloophout, ruige stenen of zelfs autobanden: neem het in huis voor op de vloer. Dit doe je heel eenvoudig met de vloerkleden van Smoeck! Smoeck vloerkleden zijn gemaakt van velours vezels (Franse naam voor fluweel) met een originele en soms gewaagde print. De vloerkleden zien er daarom heel stoer uit, maar zijn lekker zacht voor je voeten.

“De stoere naam Smoeck is een variant van Smûk: het Friese woord voor gezellig, warm en behaaglijk. Precies wat het bedrijf met haar producten wil uitstralen.”

Vloerkleden met allerlei prints

Smoeck vloerkleden zijn vooral heel erg opvallend. Behalve dat je er kleden met natuurlijke prints zoals een grasveld en houtnerf kunt kopen, bestaat de collectie ook uit kleden met een industriële look. Wat dacht je van een robuust betonblok? Ook een graffiti print of een basketbal print is mogelijk. Leuk voor op de jongenskamer! Voor een meisjeskamer heeft Smoeck vloerkleden met een zandpatroon of een afbeelding van schoenveters.

Vloerkleden van Smoeck zijn in diverse maten verkrijgbaar: 100x150cm, 160x230cm en 200x300cm. De kleden hebben een randafwerking en anti-slipbacking, zodat je er niet op kunt uitglijden.

Bekijk een aantal originele Smoeck kleden op Woonhome.nl >
Of surf naar de website van Smoeck voor een totaaloverzicht >