Orient Flair | Oriëntaalse en Arabische meubels voor ieder interieur

Hennalampen, Arabische lantaarns, Turkse hanglampen, Marokkaanse tegels, Orientaalse stoffen en Oosterse kaarsen & theelichthouders: als je je interieur wilt verrijken met meubels en accessoires uit het buitenland moet je eens op de website van Orient Flair kijken. Hier vind je een uitgebreid assortiment van Oriëntaalse en Arabische meubels en woonaccessoires

Groot aanbod van Marokkaanse  en Arabische lampen

Orient Flair verkoopt met name veel lampen met een Arabische en Marokkaanse look. Het aanbod is zo groot en divers dat je zeker een lamp vindt die bij je interieur past. Bekijk bijvoorbeeld eens de mooie stalampen van gesmeed ijzer, geitenleder en henna versiering. Als je van meer artistiek of sprookjesachtige vormen houdt, zijn de messinglampen of ijzeren wandlampen misschien iets voor jou. De uitgesneden ornamenten in deze lampen zorgen voor een uniek licht- en schaduwspel en brengen een betoverende sfeer in huis.

Een compleet aanbod van Oriëntaalse en Arabische meubels

Naast de Arabische lampen vind je op de website ook nog heel veel andere woonspullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van meubels als Oriëntaalse sofa’s, vrolijk beschilderde en versierde bijzettafeltjes of commodes? Zelfs voor spullen in je keuken en tuin kun je bij Orient Flair terecht. Keramieke schalen en tajines, verzilverde theekannen en tuintafels in mozaïek: je vindt het er allemaal!

Bekijk een voorproefje van leuke meubels van Orient Flair op Woonhome.nl >

Of bezoek de website www.orientflair.nl en neem gerust de tijd om alles te bekijken!