Een karaktervolle ‘wining & dining’ set voor in de tuin

ENJOY-MY-SUNSET-LOUNGE is het nieuwste home & living product in Nederland. Deze (tuin)set, bestaande uit twee kuipstoelen en een tafel, is vervaardigd uit Franse, eikenhouten wijnvaten. Hierdoor zien de meubels er natuurlijk en levendig uit: een karaktervol ‘wining & dining’ setje voor binnen en buiten!

Het concept: ontstaan uit een goede wijn…

Struinend langs diverse wijnhuizen van de Mendoza in Argentinië kwamen Floris en Karen van den Besselaar op het idee om meubels uit wijntonnen te maken. Op een zonnig terras wisten zij dit idee om te buigen tot een modern en creatief concept.  De ENJOY-MY-SUNSET-LOUNGE was geboren.

Uniek en origineel maatproduct met allerlei mogelijkheden

De ENJOY-MY-SUNSET-LOUNGE is ambachtelijk, met de hand gemaakt en kan naar eigen idee worden vormgegeven. Zowel met combinaties van elementen, maar ook met de uitstraling van de meubels kan worden gespeeld. Onbewerkt  en licht opgeschuurd voor binnen of in verschillende kleuren beits voor buiten: de mogelijkheden zijn onbegrensd. Voor kunstenaars  is het zelfs mogelijk om hun eigen creativiteit op het eikenhout kwijt te kunnen.

Je kunt de loungestoelen daarnaast naar wens opfleuren met vrolijke kussens in de rug. De tafel heeft een glasplaat die als doorkijk fungeert, waar je bijvoorbeeld kurken of mooie schelpen in kunt leggen. En er is ook praktisch gedacht! Elke stoel heeft opbergruimte door de losse plaat onder het zitkussen. Hier kun je je tuinspullen bijvoorbeeld in opbergen.

Duurzaam genieten met een heerlijk wijntje

Bij ENJOY-MY-SUNSET-LOUNGE is groen een heel natuurlijk verhaal. SUNSET is uit gebruikte wijnvaten vervaardigd. De tonnen hebben hun dienst bewezen: na jaren rijpen (wat de karakteristiek dieprode kleur geeft) is er mooie wijn voortgebracht. En nu worden er lounge sets van gemaakt die in weer en wind eindeloos meegaan!

Bekijk hier de website met de ENJOY-MY-SUNSET-LOUNGE >

Of vind de ENJOY-MY-SUNSET-LOUNGE op Woonhome.nl >