Erixs Creatief Maatwerk

Een professioneel en gespecialiseerd bedrijf voor maatwerk meubels

Erixs Creatief Maatwerk uit Amersfoort is een professioneel bedrijf voor gespecialiseerd maatwerk voor particulieren, bedrijven en winkels. Het mag zich met recht al jaren interieurbouwer noemen, want eind 2013 bestaat Erixs alweer 10 jaar. Ook is het bedrijf aangesloten bij de CBM, de branchevereniging interieurbouw & meubelindustrie.

Van eigen idee tot maatwerk oplossingen

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een inbouwkast, een fraai vormgegeven wastafelmeubel in je badkamer, een balie of een bureau: Erixs maakt de meest uiteenlopende meubels. Juist als je zelf nog geen concrete oplossing hebt (maar wel een idee) kan Erixs u uitstekend helpen. Erik van Dijk -eigenaar van Erixs- komt dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek en vertaalt de ideeën naar een passend ontwerp. Met veel vakmanschap wordt het meubel voor u gemaakt. Dit doet Erixs met precisie, de beste materialen en heel veel passie.

Een eigen tv-meubel met lift

Een meubel waar Erixs echt trots op is, is het betaalbare design tv-meubel met lift. Op ieder moment kan je de tv omhoog laten komen. Als je geen tv kijkt, dan kun je de tv met lift eenvoudig, automatisch en op afstand in het meubel verbergen met een kleine afstandsbediening. Net zoals alle andere meubels op maat, is dit tv-meubel ook ooit begonnen als idee. Het meubel is verkrijgbaar in verschillende modules, diverse maten en kleuren.

Bekijk hier tv-meubels van Erixs>

Of bezoek de website voor meer creatief maatwerk>