Online je meubels samenstellen bij fabunique

Op zoek naar een uniek meubelstuk? fabunique biedt meubeloplossingen op maat aan, die precies volgens jouw ideeën en wensen worden gefabriceerd. Op de website kun je direct aan de slag om je ideale meubel samen te stellen en het resultaat te bekijken. Het is heel eenvoudig: je krijgt meubels van een hoge kwaliteit, voor een goede prijs en helemaal naar jouw wensen!

Meubels die net zo individueel zijn als jijzelf

Welk kast-, tafel- of zitsysteem je ook zoekt, op de website van fabunique stel je het samen via de configurator. Ga meteen aan de slag en kies de afmeting, houtdikte, houtsoort, kleur en afwerking van je meubelstuk. Er zijn tal van mogelijkheden! Kom je er niet uit? Dan kun je live chatten met een medewerker die je direct helpt bij het samenstellen van je meubelstuk.

“Zo stel je pas een meubel samen dat helemaal past bij jouw interieur”

Een uniek concept met een duurzaam initiatief

Naast een goede prijs-kwaliteit-verhouding hecht fabunique ook nog eens veel waarde aan de duurzaamheid van de productie: voor ieder meubel worden vijf keer zo veel bomen geplant als dat er voor de productie nodig zijn geweest. Wanneer je dus een zelf-samengesteld meubelstuk koopt bij fabunique doe je tegelijkertijd iets goeds voor het milieu!

Ontdek de meubels van fabunique

Bekijk hier de meubels op maat op Woonhome.nl >

Ontdek de mogelijkheden van fabunique en bezoek de website >

Of ga direct aan de slag en creëer jouw unieke meubelstuk >