Op zoek naar meubels op maat? Welcome to Bears Design!

Bears Design is een jonge, ambitieuze onderneming die een frisse wind in de meubelindustrie brengt. Hoewel de ondernemers Onno Brouwer (1986) en Wessel Noordenbos (1984) nog vrij jong zijn, hebben ze samen al heel wat jaren ervaring in de meubelmakerij. Ze pakken elk project -van klein tot groot- serieus en planmatig aan. Daarbij staat hun leeftijd garant voor creatieve en vernieuwende ideeën die je aangenaamzullen verrassen!

Zelfs je hele interieur op maat gemaakt

Onno en Wessel maken niet alleen meubels op maat, maar zorgen ook voor volledige interieur metamorfoses. Van een nieuwe inrichting in een oud grachtenpand tot aan een compleet binnenhuis van een woonboot: de creatieve mogelijkheden en bijzondere ideeën zijn bij Bears Design oneindig!

Een slim stappenplan voor je ideale interieur

Een meubel op maat van Bears Design is vernieuwend en begint bij een helder stappenplan. Zo starten Onno en Wessel altijd met een persoonlijk gesprek, om een indruk te krijgen van je wensen. Het liefst komen ze zelfs even langs om alles goed te bekijken! Dit wordt vervolgd door een advies met  een op maat gemaakte bouwtekening voor je meubels of interieur. Na de presentatie en eventuele aanpassingen, stemmen zij een bouwplan met je af en creeren zij vanuit hun werkplaats én op locatie je meubels en interieur. Kortom: een frisse en heldere werkwijze voor het beste resultaat!

“Bears Design staat voor een nieuwe generatie van creatieve ondernemers binnen het eeuwenoude vak van de meubelmakerij.”

Op zoek naar een vernieuwende creatie voor je interieur?

Bekijk hier de meubels op maat van Bears Design >

Bekijk hier de website van Onno en Wessel >