Maandspecial maart 2014 | Muurmode

Posters, schilderijen, foto’s, klokken, beelden en muurstickers… In maart geven je inspiratie en tips over trendy wanddecoratie: oftewel muurmode!

Natuurlijk komen alle mogelijkheden om je muur op te fleuren deze maand voorbij! Wat dacht je van vintage schilderijlijstjes, klassieke borden of juist moderne kunst en gekleurde tegels?! Alles is mogelijk!

Alternatieve muurbekleding

Naast het versieren ervan, kun je je muur ook op allerlei andere manieren een nieuwe look geven. Schilder je wand in een eigentijdse kleur, plak een hip behang op je muur of ga voor een hele robuuste uitstraling met hout of stenen. Dat kan op een hele eenvoudige manier! Tegenwoordig bestaan er muurstickers die jouw muren in één keer omtoveren tot een stijlvol onderdeel van je interieur. Een kleurverloop, houten planken, servies, beton of stenen: alles kan!

Mooi aan je muur

Wat hangt mooi aan je muur en past mooi bij de stijl van je interieur? Hoe kun je nog meer combineren met wanddecoratie? Welke manieren van decoreren bestaan er tegenwoordig allemaal en waar zijn deze verkrijgbaar? …Op woonhome.nl sturen we je juist van het kastje naar het muurtje!

Geselecteerde winkels voor unieke muurmode

Op zoek naar unieke wanddecoratie? Woonhome.nl heeft ook deze maand weer leuke winkels geselecteerd met leuke producten! Blijf de pagina in de gaten houden, want er volgen er meer!

Studio Ditte

Schattige vogelhuisjes, vintage servies en theelepeltjes van oma: laat je muur tot leven komen met uniek behang >

Ippys

Op zoek naar hele gave en originele muurdecoratie? Overweeg dan eens posters aan je muur te hangen! >

Mooiaandemuur.com

Ze worden slecht één keer geschilderd waardoor deze schilderijen echt unieke stukken zijn >

ixxi

Ken jij ixxi al!? Dat zijn vierkante kaarten waarmee je hele creatieve beelden kunt creëren >