Ippys – Posters die je interieur bijzonder maken

Op zoek naar hele gave en originele muurdecoratie? Overweeg dan eens posters aan je muur te hangen! Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende posters verkrijgbaar, passend bij jouw interieur. Vintage, romantisch, klassiek, kleurrijk of stijlvol: alles is mogelijk!

Unieke posters voor iedere kamer in huis

Ippys, een online shop waar je ook héél veel leuke woonaccessoires kunt kopen, heeft zelfs een aparte webshop voor posters ingericht. Je vindt er posters die jouw muur een unieke uitstraling geven. Maak je babykamer bijvoorbeeld nóg schattiger met de posters van OMM design of Paper Moon, of vrolijk je werkkamer op met de kleurrijke prints van Isa Form of de leuke figuren van Going Danisch.

Maak je interieur nog bijzonderder

Wil je je slaapkamer heel bijzonder maken? Denk dan eens aan de ingelijste teksten van Bloomingville en de stoere, lieve zwart-wit-posters van het Nederlandse label The birds and the bees. Zoek je iets origineels voor op de werkkamer? Kijk dan eens naar de posters met de karakteristieke dieren van Ashley Persival of de grafische posters met typische retroobjecten van het merk Restyle; beiden zeer exclusief. De posters van Restyle worden zelfs door de ontwerper persoonlijk gesigneerd!

Tips voor posters aan je muur

Wanneer je posters inlijst, krijgen ze meer uitstraling. Ook kun je posters dan afwisselen, en zo je woonstijl heel eenvoudig veranderen. Meer posters naast elkaar is natuurlijk ook erg leuk, maar pas op dat het niet te druk wordt. Ga je voor meerdere stijlen, kies dan één basiskleur: dat geeft een super mooi effect.

“Erg handig! Bij Ippys kun je je posters uitzoeken op kleur!”

Laat je inspireren! Kijk eens op de website van Ippys en maak je muur weer helemaal trendy!

Bekijk hier alvast een voorproefje op Woonhome.nl >