Mooiaandemuur.com – uniek en mooi aan de muur

Ze worden slechts één keer geschilderd, waardoor het echt unieke stukken zijn: de schilderijen die je bij Mooiaandemuur.com kunt bestellen. En ondanks dat de schilderijen met de hand geschilderd zijn, kun je kiezen uit een assortiment van ruim 1300 exemplaren! Abstracte vormen, stillevens, bloemen, dieren en landschappen: alles is mogelijk! Er zijn zelfs schilderijen verkrijgbaar die op steigerhout zijn geschilderd.

Schilderijen op maat geschilderd

Mooiaandemuur.com werkt samen met een atelier Fiore uit Hengelo. Fiore werkte eerst alleen voor groothandels, maar Mooiaandemuur.com bracht het naar de consument. Kies online een schilderij naar jouw smaak en de kunstenaars van Fiore gaan voor je aan de slag. Binnen drie weken heb je je schilderij binnen.

“100% handgemaakte, maar toch betaalbare schilderijen”

Een uitgebreid assortiment met gigantisch mooie muurstickers

Naast het hoofdproduct ‘unieke schilderijen’ verkoopt Mooiaandemuur.com ook klokken, kapstokken en lampen. Erg cool zijn ook de gigantische muurstickers met levensechte dieren en realistische bomen. Ook de glow in the dark muurstickers en stickers met retro patronen zijn gaaf voor op de kinderkamer.

Muurmode voor de kinderkamer

Andere woonaccessoires voor aan de muur op een kinderkamer zijn vrolijk gekleurde koekoeksklokken, nachtlampjes en frames om kindertekeningen in te lijsten. Want ook de tekeningen van je kinderen zijn uniek en mooi voor aan de muur!

Bekijk een aantal schilderijen op Woonhome.nl >
Of ga direct naar Mooiaandemuur.com >