Studio Ditte – Behang dat je muur tot leven brengt

Schattige vogelhuisjes, gekleurde oude knopen, kanten linten: laat je muur tot leven komen met de prachtige, grappige en unieke behangcollectie van Studio Ditte! Dit behang voegt echt iets toe aan je interieur. Een verborgen verhaal, een herinnering of een hele andere twist…

Behang dat je aan vroeger doet denken

Het behang van Studio Ditte heeft een heel eigen, vintage stijl. Zo is veel behang bedrukt met een patroon van nostalgische voorwerpen. Wie kent ze nou niet? De plaatjes uit je moeders poëziealbum, theelepeltjes van je oma, auto’s uit de jaren ’70 en retro speelgoedrobots! Dit behang geeft écht een authentieke ‘touch’ aan je kamer!

“Studio Ditte is in 2005 opgericht door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. Zij leerden elkaar kennen op de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.”

Behang voor je hele huis

Een knus en gezellig leeshoekje, de keuken of slaapkamer: het behang van Studio Ditte zorgt overal voor een leuke sfeer. Hoe cool is het om het behang met de klassieke, porseleinen borden in de eetkamer op te hangen? En wat dacht je van een stoer sloophout behang op de kinderkamer of een behang met antieke tegeltjes in de gang?!

Producten en accessoires voor in en rond het huis

Naast behang verkoopt Studio Ditte ook nog andere producten waarin de fantastische patronen zijn doorgevoerd: dekbedovertrekken, ansichtkaarten en zelfs rompertjes. Ook de boekenkast Kwan (Chinees voor stok) is uniek. Deze bestaat uit uitstekende stokjes die je kunt gebruiken om er allerlei spullen op te zetten of aan te hangen!

“Leuk! Sinds kort kun je de prints op het behang ook tot leven wekken met de doe-het-zelf pakketjes, waarmee je zelf vogelhuisjes of robots kunt vouwen!”

Bekijk de woonproducten van Studio Ditte op Woonhome.nl >

Of bezoek de website van Studio Ditte voor meer producten >