Kindercompagnie | Een bijzondere winkel met alle spullen voor de babykamer en kinderkamer

Kindercompagnie is een bijzondere winkel in Lithoijen, een klein Brabants dorpje tussen Den Bosch en Oss. Van buitenaf is het bijna niet voor te stellen dat zich binnen een prachtig, sfeervol, oud klooster bevindt. In deze omgeving vind je naast volledig ingerichte baby- en kinderkamers alles wat je verder nodig hebt voor je kindje. De winkel van 5000m2 is dus zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Je kunt je in Kindercompagnie laten inspireren door de mooiste meubels en meest bijzondere accessoires. Drink op je gemak een kopje koffie in de koffiecorner: daar adviseren de medewerkers jou over de ideale kinderkamer en geven ze je leuke styling ideeën.

Alle bekende merken van baby- en kinderspullen onder één dak

Naast baby- en kindermeubels, accessoires en linnengoed van onder andere de merken Bopita, Coming kids, Opsetims en Alta, verkoopt Kindercompagnie niet alleen spullen voor je inrichting. Zo kun je er ook terecht voor  kinderwagens van Bugaboo, Joolz, Icandy, Mutsy en Quinny, autostoelen van Maxi-Cosi en zelfs positiekleding van Love2Wait, Noppies, Mamlicious, Queen Mum en Supermom. Naast deze spullen is er in het pand een shop-in-shop gevestigd van het label IMPS & ELFS. Bovendien is Kindercompagnie selected dealer van het merk Stapelgoed!

Een eigen merk voor kindermeubels en -accessoires

Kindercompagnie heeft ook een eigen lijn met meubels, linnengoed, klamboes en accessoires. Mooie stoffen en zachte breisels in de juiste kleuren maken de collectie compleet. Kom dus zeker eens kijken in het prachtige pand en geniet van al dat moois!

Nog even geen tijd om langs te komen?

Bekijk dan de spullen op Woonhome.nl >
Of bezoek de website van Kindercompagnie >