In de Wijde Wereld | Antwoord op je ideale babykamer en kinderkamer

Bij het inrichten van een babykamer kom je soms best wel voor wat vragen en keuzes te staan. Neem je een stoere of lieve babykamer? Ga je voor strakke meubels of juist voor meubels met een robuuste look? Zoek je een complete inrichting? Een meubel van een bepaald merk? Of wil je juist een op maat gemaakt, uniek meubelstuk?

Op avontuur naar bijzondere meubels voor de babykamer en kinderkamer
De mensen van de winkel ‘In de Wijde Wereld’ weten gelukkig wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van een babykamer en dat er heel mogelijkheden zijn. Daarom heeft de winken een eigen werkplaats waarin meubels en accessoires worden gemaakt. Mooie, praktische en stijlvolle meubels en accessoires van splintervrij steigerhout zoals lampen, zitjes en speelgoedkisten. Maar ook bijzondere meubels! Van een piratenschip als bed tot aan een boomhot als kast; Bij ‘In de Wijde Wereld’ kunnen ze het voor je ontwerpen en maken. Van diverse materialen en in jouw favoriete kleur en stijl. Daarnaast is ‘In de Wijde Wereld’ óók officieel leverancier van alle meubels van Alta, Bopita, Coming Kid, Happy Baby en Diss. Je kunt er dus ook terecht voor baby- en kinderspullen van leuke merken.

Houd je dus van originele en eigenzinnige meubels en accessoires? Bezoek dan eens de winkel met werkplaats in Geldrop, vlakbij Eindhoven, en laat je inspireren. Of ga alvast op avontuur in de webwinkel. Daar vind je een zeer uitgebreid assortiment meubels en accessoires voor de babykamer en kunderkamer.

Bekijk de spullen op Woonhome.nl >
Bezoek de website >
Bezoek de webwinkel >