Kinderkamerinstijl.nl | Een website met een totaalconcept voor de kinderkamer en babykamer

Kinderkamerinstijl.nl is een webshop met een ruime collectie meubels en accessoires voor de babykamer en kinderkamer. De artikelen die je in de shop kunt kopen, zijn van diverse merken zoals GreenGate, Bibelotte, Ralph Smits en Interior Decoration. Ook de producten van Little Dutch kun je op Kinderkamerinstijl.nl kopen; een sprankelend label voor de allerkleinsten.

Prachtige meubels van twee eigen merken

In de webshop van Kinderkamerinstijl.nl verkopen ze ook meubels van de twee eigen merken ‘Kinderkamer in Stijl’ en ‘Camilla Collection’. Onder Kinderkamer in Stijl vallen vervaardigde of gerestaureerde stijlvolle meubels. De Camilla Collection is opgezet door de eigenaar van de webshop: Camilla Jacobs. De baby en kindermeubels die onder dit merk worden verkocht, hebben Franse elegantie waar de nadruk ligt op kwaliteit, stijl en eenvoud. Of, zoals Camilla dat zelf zegt: “Eenvoud met een vleugje nostalgie.”

Stylingadvies voor de babykamer

Kinderkamerinstijl.nl geeft ook stylingadvies. Dit kan online, maar ook via een persoonlijk gesprek. Bovendien vind je veel stylingtips op de website en doe inspiratie op.

Bekijk hier de meubels van Kinderkamerinstijl.nl op Woonhome.nl >

Of neem een kijkje op Kinderkamerinstijl.nl >