Maandspecial mei 2014 | Into the wild

Deze maand halen we de natuur in huis met de interieurtrend ‘into the wild’! Dat betekent vooral veel planten en groen, heel veel natuurlijke materialen zoals zand, steen en hout, veel dierenprints en wilde patronen én vintage woonaccessoires. Oké, toegegeven: het is een gewaagde trend, maar als je de juiste verhouding in kunt vinden, is het echt supergaaf! Wij helpen je natuurlijk mee om deze ‘wilde’ trend zo goed mogelijk in jouw interieur in te passen.

Welcome to the jungle! Van kamerplant tot mini oerwoud

Om te beginnen mogen een paar grote opvallende kamerplanten niet ontbreken. Maar, volgens ‘into the wild’ moet je eigenlijk een stap verder. Koop bijvoorbeeld bijzondere vleesetende planten, eetbare planten of ‘natural healing’ planten als aloë vera. Creëer vervolgens een moestuin of eigen mini oerwoud in huis.

Lekker geprikkeld

Ook met een verzameling cactussen kun je je interieur ‘verwilderden’. Cactussen bestaan in diverse opvallende kleuren. Door meerdere soorten cactussen te combineren creëer je een super cool wild hoekje in je kamer. Maak het helemaal  door er robuuste stenen en stukken hout toe te voegen. Je krijgt dan pas echt het gevoel alsof je midden in de natuur zit!

Dierenprints met Grrrrrrrrroen als basis…

Vorige maand hadden we het al over de kleur groen! In ‘into the wild kun je deze kleur heel goed doorvoeren. Kies voor een mooie, zachte groentint als basis en vul deze aan met stoere accessoires als mooie houten boomstronken, grote takken of prachtige stenen, of opvallende dierenprints! De prints kun je toepassen in de vorm van een plaid, sierkussens of een poef. Gaaf zijn tijgerprints of zebraprints!

“Tip! Wil je wel iets aan de muur, maar gaat een ‘tijgerprint behang’ je te ver? Hang dan moderne prints van wilde dieren op in strakke lijsten. Zo geef je jouw witte muur toch een ‘wild side’”

Let’s go wild!!!

Ook deze maand zetten we natuurlijk weer een aantal leuke webshops in de spotlights, met de mooiste producten waarmee je je interieur helemaal ‘into the wild’ maakt!

Spruitje

Dat iets kleins juist heel veel moois kan doen met je interieur, bewijzen deze microtuintjes in vintage glaswerk >

Nature’s Valley

Hier worden we helemaal wild van! De woonitems van Nature’s Valley brengen letterlijk de wildernis in je interieur >

Tapijten & Huiden

Lees over de prachtige eyecatchers van het bedrijf ‘Tapijten & Huiden’. Deze passen helemaal bij de trend ‘Into the wild’ >

Out of Afrika

Ga op avontuur in je eigen huis en decoreer je interieur met de spannende beelden en kunstwerken uit deze webshop >

Bron beelden: LaureJoliet.com, LauriePerez.com, Pinterest.com, Flickr.com, Tumblr.com