Nature’s Valley – Haal de wilde natuur in huis

Hier worden we helemaal wild van! Met de woonitems van Nature’s Valley breng je letterlijk de wildernis in je interieur. Indrukwekkende geweien, robuuste hoorns, zachte vachten en stoere huiden, behoren tot het assortiment van deze (online) winkel.

“Alle woonaccessoires van Nature’s Valley voldoen aan de internationale standaarden en wetgevingen. Er zijn geen dieren gefokt voor de huiden en de geweien zijn afgeworpen.”

Creëer binnenshuis het gevoel van buiten

Nature’s Valley staat vooral voor natuurlijke producten voor in en rondom het huis. De diverse producten geven je binnenshuis het gevoel van buiten en hebben een landelijke maar chique uitstraling. Wil je echt een ‘buiten’huis? De meubels en woonaccessoires van Nature’s Valley zijn ook prachtig voor een buiten- of tuinhuisje. De items maken het allemaal nog natuurlijker en sfeervoller rondom bijvoorbeeld een vuurkorf of buitenhaard.

“Voor de koelere lente- of zomeravonden zijn de schapenvachten en hertenhuiden heerlijk om je mee op te warmen!”

Bijzondere, natuurlijke producten

Naast dat de materialen van de woonitems al erg bijzonder zijn, zijn ook veel producten op maat samengesteld en gemaakt. Zo beschikt Nature’s Valley over een eigen werkplaats, waarin unieke woonitems worden gemaakt zoals lampen van sierlijke geweien en sierkussens van fijne vachten.

Bekijk de originele en wilde woonitems op Woonhome.nl >
Of ga naar de website van Nature’s Valley voor alle natuurlijke producten >