Designlovers.nl – Speciaal geselecteerd voor en door designlovers!

Krukjes, tafels, tijdschriftenrekken, vloerlampen en vele andere mooie designproducten: Designlovers.nl is opgezet om het voor iedereen mogelijk te maken design in huis te halen. Op de website vind je woonproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd uit de vele collecties van verschillende merken. De collectie is gevarieerd én overzichtelijk. Hierdoor hoef je geen 50 pagina’s door te bladeren om een uniek woonproduct te vinden.

“Heb jij een passie voor design en interieur?
Op Designlovers.nl vind je een overzichtelijke collectie unieke woonproducten.”

Een initiatief voor getalenteerde meubelontwerpers

Designlovers.nl is een onderdeel van Daan design & interieur; een initiatief voor getalenteerde meubelontwerpers. Zij kunnen hun nog niet ontdekte interieurontwerpen in de showroom en op het online platform ditisdaan.nl presenteren. Daarnaast worden de ontwerpen gebruikt bij interieurprojecten die Daan design & interieur realiseert.

Op zoek naar het spanningsveld in het interieur

Bij het inrichten van een woning zijn er volgens Daan, oprichter van het initiatief, twee zaken belangrijk. Ten eerste werkt hij veelal met natuurlijke producten, om een rustige uitstraling te creëren. Ten tweede is hij altijd op zoek naar een spanningsveld, dat hij meestal vindt in de vorm van contrast (door de juiste kleur- en materiaalkeuze).

Ben je geïnteresseerd in de designproducten?

Bekijk er dan hier een aantal op Woonhome.nl >
Of bekijk meer producten op Designlovers.nl >

Klik hier voor meer info over Daan design & interieur >