Tafel-design – Topdesign en jong talent: de ideale mix aan tafel

Van strakke bureaus tot robuust tuinmeubilair en van functionele kinderzitjes tot prachtige eetbanken en bijzettafels. Tafel-design is een winkel en webshop die vooral is gespecialiseerd in design tafels.

Een breed assortiment designtafels

Anouk Bedeaux, ontwerper en ondernemer, is in 2002 met Tafel-design begonnen. Eerst als woonwinkel; in 2008 kwam daar ook een webwinkel bij. Ze heeft een passie voor mooi design en een gezonde Rotterdamse mentaliteit, die uitstekend samengaat met haar onderneming. De collectie bestaat uit een breed assortiment tafels en andere producten die rondom de tafel hun toepassing vinden. Anouk verkoopt ook tafels die onder haar eigen label BEDEAUX zijn ontworpen en geproduceerd. Deze meubels kenmerken zich door een eenvoudig, symmetrisch en minimalistisch design.

Jong design tussen gevestigde merken

Tafel-design.nl is er ook voor jonge, talentvolle ontwerpers. Juist voor hen is het vaak lastig om meubels aan te bieden. Tafel-design.nl biedt startende ontwerpers een platform waar zij hun werken tussen gevestigde merken kunnen verkopen.

“Ik ga voor een winkel met ontwerpen die naar mijn mening nu al klassiekers zijn en aandacht verdienen” – Anouk Bedeaux

Op zoek naar jong talent voor een verrassende collectie

Anouk vindt het geweldig om elke keer weer via beurzen, vakbladen en social media jong aanstormend ontwerptalent te ontdekken. Door haar eigen ontwerpen en de samenwerking met jonge designers is en blijft de collectie van Tafel-design.nl altijd weer verrassend.

Een selectie van de  verassende collectie design tafels kun je bekijken op Woonhome.nl >
Maar je kunt ook alles bekijken op Tafel-design.nl>

“Of ga een keer langs bij de winkel. Deze is gevestigd op de Insulindestraat 112; een bijzondere locatie, in een prachtige hofboog (onder het oude spoortraject van de Hofplein-lijn in Rotterdam-Noord).”