360volt – voor als je echte industriële lampen wilt!

Schaarlampen, oude filmspots, emaillen hanglampen, wandlampen met beschermkooien, metalen plafonnières, oude werklichten of fabriekslampen van gietijzer of aluminium en zelfs originele letterverlichting!; 360volt heeft een hele vette collectie van industriële lampen. Het bedrijf heeft een eigen webshop en studio aan de Prinsengracht in Amsterdam en is gespecialiseerd in industriële, vintage lampen.

Authentieke lampen

De industriële lampen die je bij 360volt kunt kopen, zijn allemaal oude, originele lampen. Ze krijgen nieuwe bedrading, worden gerestaureerd en geschikt gemaakt voor gloeilampen, spaarlampen of led-lampen. Natuurlijk behouden de lampen zoveel mogelijk hun originele staat. Zo kunnen gebruikssporen en authentieke details nog aanwezig zijn. Dit maakt de lampen nog unieker! De meeste modellen zijn in grote aantallen verkrijgbaar, waardoor je bijvoorbeeld een serie lampen boven je tafel kunt hangen.

Van Amsterdam tot aan Melbourne: een verbluffend mooi resultaat

Naast de verkoop van industriële lampen, verzorgt 360volt ook de inrichting van restaurants, hotels, clubs, winkels en kantoren. Zo hangen de lampen van 360volt onder meer in de winkels van Levi’s, Lee en Diesel, de Monsieur Truffe Chocolate factory in Melbourne (Australië!), het hafenkuche restaurant in Berlijn en het Town Hall Hotel in Londen. De resultaten zijn verbluffend mooi en erg inspirerend. Want bij het zien van de foto’s, zou je beslist al je huidige lampen willen vervangen door vintage, industriële lampen!

Bekijk een aantal prachtige industriële lampen op Woonhome.nl >

Of bezoek de website van 360volt voor nog meer industriële lampen >