Kroonluchter Galerie – Kroonjuweeltjes voor aan het plafond

Bij het zien van de kroonluchters van Anna van Elteren (Kroonluchter Galerie) moet je het woord ‘schitterend’ zowel letterlijk als figuurlijk nemen. De antieke kroonluchters zien er namelijk ‘prachtig’ uit en ‘blinken’ weer als van ouds, nadat ze door haar zijn gerestaureerd. Kortom: bij Kroonluchter Galerie haal je ware kroonjuweeltjes voor in huis.

Oude en antieke kroonluchters: een investering waard

De collectie kroonluchters van Anna is erg indrukwekkend. Ze heeft niet alleen een hele gevarieerde collectie kroonluchters, maar ook hele oude kroonluchters die uit de 19e (!) eeuw dateren. De meeste exemplaren zijn door Anna zelf helemaal gerestaureerd; een zorgvuldige en tijdrovende klus, maar het resultaat mag er dan ook wezen. Anna geeft de antieke kroonluchters een heel nieuw leven, waardoor ze in iedere kamer een prachtige blikvanger zijn.

“Sommige kroonluchters van Anna van Elteren hebben wel 21 lampjes!”

Wil je ook een kroonluchter in huis? Anna van Elteren verkoopt verschillende soorten. Ook voor jouw interieurstijl! Vrolijke en speelse Italiaanse kroonluchters, sierlijke Maria Theresia kroonluchters, klassieke Franse kroonluchters, chique kasteelkroonluchter, uitbundige kristallen kroonluchters en strakke zakkroonluchters & plafonnières.

Bekijk een aantal kroonluchters op Woonhome.nl >
Of neem een kijkje op de website van Kroonluchter Galerie: hier lees je ook meer informatie over de restauratie van kroonluchters.