Retro-Designlampen.nl – Retro lampen van deze tijd

Ken je nog die leuke bedlampjes van vroeger, ook wel bedkleppen genoemd? Of herken je nog de bolspots, de vloerlampen met oranje bollen lampenkappen? En wat dacht je van die leuke oude stalen bureaulampen waarvan je de arm kon verstellen? Allemaal échte retro lampen, die je eigenlijk zo weer in huis zou moeten halen. Heb je alleen geen idee waar je deze lampen (op)nieuw kunt kopen? Neem dan eens een kijkje op Retro-Designlampen.nl!

Van retro design naar nieuw design

Neem bijvoorbeeld de bekende chromen hanglampen met ronde en futuristische vormen; 30 jaar geleden de trend en juist nu weer helemaal upcoming! Net als de tafellampen met een hals die je alle kanten op kunt buigen. Deze lampen zijn allemaal nieuw verkrijgbaar op Retro-Designlampen.nl

Leitmotiv lampen: lampen met een retro ‘touch’

Retro-Designlampen.nl biedt ook designlampen van grote merken, maar met een retro ‘touch’. De lampen van Leitmotiv zijn hier een voorbeeld van. Deze zijn ontworpen door uiterst getalenteerde ontwerpers uit de hele wereld. Hierdoor hebben de lampen een gedurfd, maar ook tijdloos ontwerp. Neem bijvoorbeeld de Leitmotiv keramische hanglamp ‘Cast’; deze heeft een mooi nieuw design, maar de kristalvormige lampenkap doet je ook denken aan de glazen plafonnières uit de jaren 80.

Ga de uitdaging aan!

Retro is cool en geeft je interieur bovendien een unieke look. Maar het kan vrij gewaagd zijn om je hele interieur retro te stijlen. Kijk daarom eens wat een lamp alleen al kan doen! Soms is dat al voldoende. Juist díe uitdaging kun je perfect aan op Retro-Designlampen.nl.

Bekijk een aantal retro lampen op Woonhome.nl >
Of bekijk hier de hele collectie van Retro-designlampen.nl >