Maandspecial september 2013 | De werkkamer

De zomervakantie is voor de meeste mensen helaas weer voorbij. Tijd om je dus weer helemaal op je studie te storten of om te gaan werken. Dat doe je natuurlijk het liefst in een inspirerende omgeving! Maak daarom van je werkplek een ‘hotspot’, waar je graag en lekker zit en die je motiveert om in de boeken of achter je computer te duiken.

Spullen en inspiratie voor je werkkamer

Op Woonhome.nl doe je in de maand september heel veel inspiratie op voor jouw ideale werkkamer. Zo komen er allerlei relaxte bureaustoelen voorbij en laten we je echte vintage bureaus zien. Daarnaast vind je misschien wel de ideale ladekast of kom je leuke bureauaccessoires tegen.

Online winkels met spullen voor de werkkamer en studeerkamer

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij het inrichten van een goede werkkamer? Deze maand zetten we opnieuw leuke en interessante webshops in de spotlights; dit maal met alle spullen voor de werkkamer en studeerkamer!

“Blijf ons dus ook deze maand weer volgen!”

BureaustoelenvanLiL.nl

Kies jouw favoriete kleur, materiaal of merk bureaustoel en geniet optimaal van je werkplek >

Sandra Catsburg Meubels

Wij zijn fan van Sandra Catsburg Meubels. Als je deze bureaus in allerlei vormen, kleuren en maten ziet, zie je meteen dat dit geen standaard meubels zijn >

Jansen & Jansen Antiek

Antieke meubels zijn stijlvol en luxe. Jansen & Jansen Antiek een grote collectie met antieke kantoormeubels >

Bureaustoelwijzer.nl

De perfecte bureaustoel: het lijkt bijna onmogelijk om deze te vinden… bijna. Op Bureaustoelwijzer.nl vind je de bureaustoel die bij jouw wensen past >