Jansen & Jansen Antiek | Antieke (kantoor)meubels

Wie aan antiek denkt, denkt meestal aan oubollige en stoffige meubels. Onterecht, want antieke meubels kunnen er ook zeker stijlvol en luxe uitzien! De meeste antieke meubels zijn niet jonger dan 50 jaar (eerder 100 jaar!) en hebben een rijke uitstraling. Bovendien zijn de meubels heel goed te combineren met moderne woonitems en accessoires. Een antiek bureau met bijvoorbeeld een moderne lamp, een nieuwe iMac en een Eames design stoel, geeft een mooie combinatie van vintage, design en klasse.

Antiek in vele soorten stijlen

Jansen & Jansen Antiek is een bedrijf uit Vriezenveen (Overijssel) dat antieken meubels verkoopt voor heel veel woonstijlen. Van strak, Engels of Frans tot klassiek, barok, Oosters en Chinees. Het meubelassortiment is erg breed: of je nu op zoek bent naar een salontafel, kast, lamp of klok: bij Jansen & Jansen Antiek vind je het allemaal. Zo ook prachtige, antieke kantoormeubels!

Antieke kantoorinrichting: helemaal trendy

De afgelopen 10 jaar zijn antieke Engelse meubels erg in trek. Vooral de antieke kantoorinrichting is erg populair. Daarom heeft Jansen & Jansen Antiek een grote collectie met antieke kantoormeubels. Het meubelaanbod is zeer divers, want naast antieke bureaus en bureaustoelen kun je er ook terecht voor antieke boekenkasten, archiefkasten en zelfs antieke boekenmolens.

Bekijk hier de antieke kantoorinrichting van Jansen & Jansen Antiek op Woonhome.nl >
Of neem een kijkje op de website voor meer antieke meubels>