Sandra Catsburg Meubels | Vrolijk werken aan vrolijke bureaus

Wij zijn fan! Fan van Sandra Catsburg Meubels. Want als je deze meubels in allerlei vormen, kleuren en maten ziet, zie je meteen dat dit geen standaard meubels zijn. Het zijn unieke werkstukken, gemaakt door een kunstenaar. Zoals de kunstenaar in kwestie (Sandra Catsburg) zelf ook zegt: “Een meubel kan behalve een gebruiksvoorwerp, ook een mooi object zijn, dat zijn eigen sfeer, stemming en betekenis oproept.”

In een improviserend en inspirerend proces meubels maken

Sandra Catsburg geeft haar meubels vorm in een interessant proces met veel plezier en aandacht voor de vorm, kleur en het materiaal. Haar idee over het meubel staat aan het begin van dit proces nooit vast, maar ontstaat gaandeweg. Sandra houdt ervan om haar ideeën langzaam te laten rijpen; ze begint met een globaal idee en vult dat tijdens het maakproces in met details. Zo ontstaan de meest verrassende resultaten!

“Inspiratie kan overal vandaan komen. Soms is het een onderdeel, een decoratie of vorm. Of mijn oog valt op een mooie kleurencombinatie die ik graag wil toepassen.”

Vrolijk aan het werk aan de bureaus van Sandra Catsburg

De bureaus van Sandra zijn eigenlijk net zo bijzonder als haar andere meubels. Ze hebben allemaal dezelfde speelsheid door de gebruikte materialen, kleuren en vormen. Desondanks zijn ze toch allemaal verschillend en erg praktisch ingestoken. Zo heeft ze een bureau met allerlei kleine laatjes ontworpen, dat geschikt is om veel spullen in op te bergen, zoals teken- en schilderspullen. Ook heeft ze een bureau met een heel diep werkblad ontwikkeld, waarop je makkelijk kunt stofferen.

Een perfecte werkplek op maat volgens jouw wensen

Heb je zelf hele speciale eisen voor jouw bureau? Of heb je een specifieke bureaustoel in gedachten? Sandra Catsburg maakt ook meubels op maat. Ze bespreekt samen met jou al jouw wensen en alle aspecten van het meubel, zoals de grootte en de hoogte, maar ook de beenruimte en eventuele ruimten om spullen in op de bergen. Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft de vormgeving en kleur.

“Leuk om te zien! Benieuwd hoe een bureau van  Sandra Catsburg ontstaat? Bekijk hier haar maakproces; van schets tot bureau.”

Bekijk hier de prachtige bureaus van Sandra Catsburg op Woonhome.nl>

Of bezoek haar website voor meer meubels >