Over Woonhome én onze liefde voor wonen

Inspiratie brengt je in beweging. Wij geloven dat een fijne woonomgeving inspireert. Met onze liefde voor wonen willen wij dagelijks 1 miljoen interieurfans inspireren. Op Woonhome ontdek je de nieuwste designitems, gaafste woonverhalen, coole stylingtips en unieke vintage meubels.

Ontdek bijzondere woonproducten

Woonhome staat vol unieke woonproducten voor in en rondom jouw huis. Als interieurfan kun je je hart ophalen aan alle vintage meubels als industriële lockers, koperen salontafels en Eames stoelen. Maar ook aan de allernieuwste ‘Brand New’ designmeubels. Van gevestigde woonmerken als Artifort, Pastoe en Vitra tot aan opkomende, trendy merken als HAY, Normann Copenhagen en Zuiver.

Verhalen die je inspireren

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je huis? Ons woonblog staat vol met gave verhalen over de leukste woonwinkels, handige tips voor je woonkamer en interessante artikelen over de nieuwste woonaccessoires. Daarnaast delen wij alles wat we tegenkomen over wonen op onze social media kanalen. Volg ons daarom ook op Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram. En ontvang iedere blijf up to date met inspirerende interieurfoto’s en woonvideo’s.

Gaaf! Zelf je meubels verkopen

Op Woonhome kan iedereen gratis meubels en woonaccessoires plaatsen. We zijn er voor interieurfans die hun vintage items een tweede leven willen geven. Voor opkomende ontwerpers die hun eerste concepten willen testen in de markt. En voor bijzondere woonwinkels met een origineel aanbod van meubels en woonaccessoires. Het verkopen van meubels is heel eenvoudig. Met een paar stappen staat jouw advertentie al online! Klaar om zelf te verkopen.