3x3 originele must-haves voor je kinderkamer

3×3 originele must-haves voor je kinderkamer

  • 19 september 2018

  • Door Woonhome.nl










De kinderkamer is hét domein van jouw kids. Daar zijn ze misschien wel het liefst. Ze slapen en spelen er, maar leren ook van alles. Een kinderkamer is dus multifunctioneel. Hier vind je 3×3 originele must-haves. Zo houd jij de kinderkamer leuk én opgeruimd. De items zijn helemaal hip. Perfect om de kinderkamer geweldig te maken!

Prinsesje spelen, verhaaltje voorlezen of met de auto's spelen: alles is leuken in een Tipi Speeltent!

Prinsesje spelen, verhaaltje voorlezen of met de auto’s spelen: alles is leuken in een Tipi Speeltent!

Toffe tipi tenten als speeltent

Dat is een prachtig cadeau: een tipi tent voor de kinderen. Zo’n echte wigwam in indianenstijl is een aanwinst voor iedere speelkamer. Maar deze tenten zijn er ook als klassieke kampeertent of zelfs als huisje. Natuurlijk zijn ze er in diverse maten. De tenten bestaan uit houten stokken. Ze zijn makkelijk op te bouwen. Zo bouw je je eigen hut, winkeltje of woning. Met textielstiften en andere versieringen kan je de speeltent helemaal pimpen zoals jij dat wilt. Is het mooi weer, dan kan de tent naar buiten. Opbergen is overigens ook heel eenvoudig. Kinderen vinden een tent altijd een machtige plek om in te spelen. Alles kan: van keukentje spelen tot een eigen hoekje voor poppen of auto’s!

Tipi tent voor de kids – 120 x 120 x 160 cm

Een hippe tipi tent om in te spelen. Gemakkelijk op te bouwen en compact op te bergen. Geef de speeltent een eigen look met textielstiften!

Lage tipi tent om in te spelen – 110 x 107 x 106 cm

Deze leuke speeltent is speciaal voor kleine indianen! De lage tent is voorzien van leuke ruitjes. Zo kun je vriend en vijand al van ver zien aankomen. Geschikt om te bewerken met textielstiften.

Speelhuisje van stof – 55 x 40 x 60 cm

Dit leuke speelhuisje van stof is een heerlijk plekje voor de kids. Met een paar kussens of een kleedje kun je het natuurlijk nog gezelliger maken. Het houten frame zorgt voor een stevige constructie.

Spelen is lekker rommelen. Met de houten speelgoedkisten is alles ook zo weer opgeruimd.

Spelen is lekker rommelen. Met de houten speelgoedkisten is alles ook zo weer opgeruimd.

Spelen en weer opruimen met grote speelgoedkisten

Kinderen willen het liefst met al hun speelgoed tegelijk speken. Voor je het weet ligt de kamer bezaaid met lego, auto’s, boeken, duplo en knuffels. Speelgoedkisten zijn dan ideaal om alles weer snel en efficiënt op te ruimen. Deze must-haves voor de kinderkamer zijn stevig, groot en mooi. Het oog wil ook wat… Daarom zijn deze speelgoedkisten grappig versierd met tekeningen en kleuren. Dat ruimt op en staat ook nog eens leuk. Heel handig zijn ook kisten op wielen. Daarbij rol je de speelgoedkist zonder moeite naar de speelplek en terug. Dan loopt het opruimen pas echt op rolletjes!

Knipogende speelgoedkist – 40 x 30 x 28 cm

Deze speelgoedkist lijkt voortdurend knipoogjes te geven. Dat maakt het opruimen natuurlijk nog leuker. Dankzij de wieltjes is het verplaatsen heel eenvoudig.

Kleurrijke krat van gerecycled hout – 44 x 38 x 30 cm

Deze vrolijke krat ziet er lekker stoer uit. Bovendien kun je hem voor allerlei zaken gebruiken. Dekens, kleding of speelgoed, met deze krat creëer je een zee van ruimte!

Vrolijke speelgoedkist met leeuw – 44 x 34 x 35 cm

Rondslingerend speelgoed behoort tot de verleden tijd met deze vrolijke leeuw. In deze speelgoedkist is volop ruimte. En dankzij de wieltjes is het verplaatsen een licht klusje.

Welk land wil jij later ontdekken? Decoreer en leer met vintage posters op de kinderkamer.

Welk land wil jij later ontdekken? Decoreer en leer met vintage posters op de kinderkamer.

Geweldige muurdecoratie (met een vintage touch)

Deze vintage posters zijn een ideale decoratie voor de kinderkamer. Daarnaast leren de kids er ook nog eens wat van. Een grote posterkaart vrolijkt de kinderkamer meteen op. En deze opvallende vintage schoolposters zijn ook educatief. Hiermee kun je je kinderen spelenderwijs bepaalde zaken te leren. De leukste manier om met letters kennis te maken is als je ze op zo’n kleurige vintage poster ziet. Toekomstige ontdekkingsreizigers zijn natuurlijk gebaat bij een prachtige poster met een landkaart of wereldkaart erop. Is jouw stoere zoon of dochter helemaal gek van dieren? De grootste en wildste dieren komen aan de muur met een bijzondere vintage poster van de big five. Een decoratie met educatieve waarde… Leuker kan het toch niet?

Tip: Maak een statement met de meest gave (mur)stickers!

Poster met de Big Five – 50 x 70 cm

Ken jij de Big Five al? Leer de sterkste dieren van Afrika kennen met deze mooie vintage poster. Een sieraad voor elke kinderkamer!

Wereldkaart voor kids – 100 x 70 cm

Deze leuke wereldkaart is niet alleen kleurrijk. Hij is ook nog eens leerzaam! De omschrijvingen zijn duidelijk. Bovendien zijn de plaatjes heel educatief. Ook leuk om cadeau te doen.

Poster met het alfabet in vintage stijl – 50 x 70 cm

Taal is belangrijk. Kinderen kunnen dan ook niet vroeg genoeg het alfabet leren. Deze leuke poster in vintage stijl is dan een perfecte decoratie. Hip en leerzaam tegelijk

Bekijk ook

De 3 must haves in een design badkamer

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw design voor de badkamer, stuit je op …

Bekijk

Hoe geef jij jouw badkamer een landelijke uitstraling?

Als je opzoek gaat naar een landelijke badkamer zijn er vele vragen te beantwoorden. Immers …

Bekijk

Office tuesday: Een thuis voor Airbnb

Het vernieuwde Airbnb-kantoor in San Francisco ademt waar het jonge bedrijf voor staat: open, warm, …

Bekijk

Deze type steigers zijn top voor binnen in huis

De kamersteiger of vouwsteiger, is de ideale steiger wanneer je thuis of in kleine smalle …

Bekijk