De 5 gemakken van een hoog laag boxspring

De 5 gemakken van een hoog laag boxspring

  • 23 maart 2020

  • Door Woonhome.nl

Een goede nachtrust is essentieel. Om de slaapkwaliteit te verbeteren, is het vaak verstandig om te investeren in een geschikt bed. Boxsprings zijn al een aantal jaar een populaire keuze. Maar wist je ook dat een hoog laag boxspring verkrijgbaar is? Dit is een combinatie van een standaard hoog laag bed en een comfortabele boxspring. In dit artikel vertellen wij er meer over.

De comfort die een hoog laag boxspring biedt is heel handig voor mensen met rugklachten of een chronische ziekte. 

De comfort die een hoog laag boxspring biedt is heel handig voor mensen met rugklachten of een chronische ziekte.

1. Een hoog laag boxspring is erg comfortabel

Een van de gemakken van hoog laag boxsprings is het comfort. Net als bij een normale boxspring heeft het bed een onderstel met beklede bedbodem. Hierin zitten springveren of een pocketvering. Deze bodem in combinatie met een extra matras en eventueel een matrastopper zorgt voor de juiste nachtrust. Bij een hoog laag boxspring komt daar natuurlijk nog de verstelbare hoog laag functie bij. Hierdoor is het bed erg praktisch, maar wel met een stijlvolle uitstraling. Een comfortabele hoog laag boxspring is onder andere een goede aankoop als je fysieke klachten hebt. Dit kan een milde rugpijn zijn, maar ook een chronische ziekte.

2. Het is een goede investering voor later

Twijfel je nog over de aanschaf van een hoog laag bed? Bijvoorbeeld omdat je jezelf nog iets te jong vindt en nog geen hele ernstige klachten hebt? Zie het als een investering voor later. Als het tegen die tijd allemaal wat lastiger gaat, ben je alvast voorbereid. Met een hoog laag boxspring is het veel makkelijker om in en uit bed te stappen. Ook is het erg fijn als je te maken krijgt met thuiszorg. De hoog laag bedden van boxspring specialist De Suite voldoen aan alle Europese richtlijnen.

Pas jouw hoog laag boxspring naar je persoonlijke situatie en wensen aan.

Pas jouw hoog laag boxspring naar je persoonlijke situatie en wensen aan.

3. Je kunt een hoog laag boxspring zelf samenstellen

Een hoog laag boxspring is helemaal aan te passen naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Het bed is dus voor iedere klant op maat gemaakt. Je kunt er onder andere voor kiezen om het hoog laag systeem maar aan één zijde te laten inbouwen. Ook de afmetingen en zithoogte is naar wens aan te passen. En dan mag je het uiterlijk van het bed natuurlijk niet vergeten! Bepaal de kleur en stof van het hoofdpaneel, kies voor een bijpassend nachtkastje en/of laat speciale bedlampen inbouwen. Kortom: je kunt echt jouw ideale verstelbare boxspring samenstellen. We raden wel aan om advies te vragen bij een expert. Een bezoekje aan een showroom is ook altijd een goed idee.

4. Het bed is deelbaar en verrijdbaar

Een tweepersoons hoog laag boxspring is deelbaar. Dit betekent dat je de twee bedden uit elkaar kunt halen en kunt verrijden door de wielen. Dit is erg handig voor het schoonmaken, maar ook bij het krijgen van hulp aan bed. De boxspring is zelfs eenvoudig te verplaatsen als er iemand op het bed ligt.

Met de verschillende standen wordt het veel makkelijker om het bed op te maken!

Met de verschillende standen wordt het veel makkelijker om het bed op te maken!

5. Je kunt het hoog laag bed opmaken zonder te bukken

Een hoog laag bed heeft vanzelfsprekend verschillende standen, waaronder een hele hoge stand. Het is dus niet meer nodig om voorover te bukken bij het opmaken van je bed. Dat is een grote uitkomst als je rugklachten of andere klachten hebt!Bekijk ook

Interieurtrend 2020: een platenspeler als analoge eyecatcher

Er is vaak discussie over wat beter klinkt: analoge of digitale muziekspeler. Elk woord heeft …

Bekijk

5 Redenen waarom je wilt slapen in een waterbed

Bij het kiezen van een nieuw bed of matras denk je in eerste instantie aan …

Bekijk

5 manieren om kamerplanten te verwerken in een interieur

De populariteit van kamerplanten in het interieur stijgt nog altijd. Een kamerplant is dan ook …

Bekijk

De meest gemaakte verhuisfouten; zo maak jij ze niet!

Een verhuisperiode kan best chaotisch zijn. Maar met een goede voorbereiding kan het ook heel …

Bekijk