5x dingen die je dit weekend ☔ kunt doen!

  • 28 februari 2020

  • Door Woonhome

Hoewel er dit weekend weer regen voorspeld is, zijn er genoeg activiteiten die zich niet door een beetje regen laten tegenhouden. Bekijk hier 5 dingen die je kunt doen komend weekend.

1. Muziek draaien op een vintage platenspeler

Wat is er nu fijner dan op een zaterdagavond of zondagmiddag ‘gouwe ouwe’ plaatjes af te spelen? Met de Crossley C62 platenspeler (met 2 external speakers) kun je al je muziek grijs draaien! Heerlijk!

2. Shoppen met stapelkorting bij Hema

Dit weekend is ook een goed moment om thuis te shoppen. Bij Hema krijg je heel veel stapelkorting op beddengoed, handdoeken, keukentextiel, woonaccessoires, glazen en nog véél meer. De actie loopt t/m zondag 1 maart!

3. Hip de regen in!

Je kunt natuurlijk ook naar buiten voor een goede wandeling. Met de trendy regenkleding van Hipinderegen.nl houdt niets je meer tegen. In tegendeel! Met deze jassen, laarzen en paraplu’s zie je er ook nog eens fantastisch uit!

4. Luister naar de beste verhalen met Storytel

Je kunt dit weekend ook in een goed boek duiken! Geen zin om zelf te lezen? Met Storytel beluister je jouw favoriete boek. Lekker voor tijdens het koken of huishoudelijke klusjes. In de app staan duizenden luisterboeken en e-books die je 14 dagen gratis kunt proberen.

5. Activiteiten voor het hele gezin

Je kunt ook met het hele gezin de spanning opzoeken. Bij Gamecity kun je karten, lasergamen of het ontsnappingsspel Prison Island spelen. De activiteiten zijn voor jong en oud, en vinden allemaal binnen plaats. Zo komen jullie het weekend wel door!

Bekijk ook

Veilig klussen: 5 tips

Klussen in huis is ontzettend leuk! Welke klus je ook uitvoert, het is altijd belangrijk …

Bekijk

De kubusbank (Bank 430) van Jan des Bouvrie

Als je aan één bekende Nederlandse interieurontwerper denkt, denk je natuurlijk aan Jan des Bouvrie. …

Bekijk

Winkel voor Thuis - Voor een fijne opfrisser in huis

Net een nieuwe woning gekocht? Of is je interieur simpelweg toe aan een beetje verfrissing? …

Bekijk

Dé tuintrend van 2021: imperfectie en blendle

Waar sommige mensen houden van een strakke en moderne tuin, gaan anderen liever voor een …

Bekijk