Afkoelen onder je eigen luxe buitendouche

Afkoelen onder je eigen luxe buitendouche

  • 30 mei 2018

  • Door Woonhome.nl

De warme lente- en zomerdagen zijn volop aan de gang. Om de warmte de baas te zijn gaan we massaal naar de zee of plas. Maar wat nou als je ook thuis heerlijk afkoelt? Dan is zo’n tropische zomerdag heerlijk! Lekker in het zonnetje liggen en daarna afkoelen onder je eigen luxe buitendouche. Lekker koud afspoelen na het zonnen of warm douchen tijdens een koude avond.

Buiten lekker afkoelen op een warme dag is toch altijd een goed idee?

Buiten lekker afkoelen op een warme dag is toch altijd een goed idee?

Nog meer luxe in de tuin met een buitendouche

Het mooie aan een buitendouche is dat je er niet veel ruimte voor nodig hebt. Hierdoor kan het ook in een kleine tuin of stadstuin. Een wateraansluiting en je bent er klaar voor. De thermostatische Curved Premium Geborsteld RVS douchepaneel en handdouche is dé tuindouche van het moment. Dit thermostatisch douchepaneel van soak.nl is geschikt voor binnen én buiten. Dankzij het geborstelde RVS hangt deze douche ook prachtig aan een wand in de tuin. Wil je even goed afkoelen? Of juist maar even gauw afspoelen? De regendouche zorgt voor een goede douchebeurt. De handdouche is juist weer ideaal om bijvoorbeeld even gauw af te spoelen. Denk bijvoorbeeld eens aan het afspoelen van de voeten na een wandeling door de tuin. Of wanneer de kids lekker hebben gespeeld in de tuin of zandbak. Geen rommel in huis maar snel afspoelen onder de tuindouche.

Zorg voor een fijne douche in je tuin, om net zoveel luxe binnen als buiten te hebben

Zorg voor een fijne douche in je tuin, om net zoveel luxe binnen als buiten te hebben

Combineer de stijlvolle tuindouche met jouw tuin

Waar plaats je een tuindouche? Een handige plek in de tuin is bijvoorbeeld een hoekje of nis. Zorg ervoor dat in deze wand waterleidingen aanwezig zijn. Zo niet, dan is het heel gemakkelijk leidingen door te trekken. Het mooie van de tuin is dat leidingen niet eens in de muur verwerkt hoeven te worden. Waterleidingen die op de wand bevestigd zijn geven een stoere industriële look.

Water voor de plantjes en voor jou!

Ervaar het ultieme vakantiegevoel met een luxe buitendouche in de tuin! Een beetje extra water is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de planten. In de zomer kunnen planten wel wat extra water gebruiken. Dus zorg voor een goed afwateringssysteem onder de douche. Denk bijvoorbeeld eens aan een houten vlonder waar het water tussendoor gaat. Of een kiezelvloer, stenen vloer met putje of een grasveldje.

Bekijk ook

Het belang van interieuradvies bij de verkoop van je huis

De verkoop van je woning introduceert een nieuwe fase in je leven. Met een beetje …

Bekijk

Tips om je eigen tuin groter te laten lijken

Het is heerlijk als je een eigen tuin hebt, hoe groot of klein deze ook …

Bekijk

Doe slim en efficiënt boodschappen met een extra vriesruimte!

Tijdens het boodschappen doen stuit je vaak op goede aanbiedingen en grote voordeelverpakkingen. Het prijsvoordeel …

Bekijk

Sloten op je ramen

De woningen in Nederland worden massaal stukken beter beveiligd dan jaren terug. We schaffen goedgekeurde …

Bekijk