Bepaal zelf je interieur met Meubel op Maat kopen

  • 12 maart 2015

  • Door Woonhome.nl

Ben je het zat om uren rond te lopen in woonwinkels zonder te vinden wat je zoekt? Zou je wel een meubel willen dat uniek is, en dat staat voor wie jij bent? En ben je bereid om te investeren in kwaliteit en authenticiteit? Dan moet je bij Meubelopmaatkopen.nl zijn. Meubelmaker Pieter Rensma maakt alles wat jij wilt.

woonhome-werkplaats-meubels-maken-tafel

Meubels op maat, bepaal zelf je interieur

Meubels helemaal naar wens gemaakt

Pieter Rensma en Jelle Joekema zijn de drijvende krachten achter Meubelopmaatkopen.nl. Jelle merkte dat in zijn omgeving steeds meer mensen genoeg hadden van de standaardspullen uit de reguliere winkels. De kleur paste niet in het interieur, of het meubel was te groot, te klein, of niet robuust genoeg. Hij raakte in gesprek met Pieter. Die maakt al een aantal jaren specifieke meubels op maat. En dan met name echt luxe meubels, want dat is zijn passie. Hoe moeilijker de opdracht hoe groter de uitdaging. Maar met evenveel plezier maakt ‘ie een mooie houten eettafel.

woonhome-meubel-op-maat-laten-maken

Meubels met een snufje gadget

Pieter kan alles maken. Van bijzettafels tot een totale keuken. Maar zijn grote specialiteit is het maken van tv- en audio meubels. Samen met de klant ontwerpt hij een meubel waarbij de apparatuur op professionele wijze wordt ingebouwd. Het tv-meubel waarbij met een afstandsbediening de tv in de kast verdwijnt en weer tevoorschijn komt was tot nu toe één van zijn tofste projecten.Pieter zorgt er ook altijd voor dat leidingwerk voor elektriciteit, water en gas tot in de puntjes wordt verzorgd.

woonhome-meubels-maat-kleur-spuiten-meubelspuiten

Het geheim van de meubelmakers

Jelle is degene met wie je in eerste instantie contact hebt. Zo zijn beide mannen bezig met het werk waar ze het beste in zijn. Het bijzondere aan Meubelopmaatkopen.nl is het prettige contact. Veel communicatie verloopt via mail of telefonisch, maar je kunt altijd langskomen in het Friese Zwaagwesteinde. Verwacht daar geen glimmende, dure showroom of ‘snelle verkopers.’

woonhome-design-meubels-op-maat-maken

Design meubels op maat laten maken

 

“Pieter en Jelle staan met beide benen op de grond en gebruiken al hun energie voor het maken voor kwaliteitsmeubels, met name in het midden en hogere segment”

woonhome-meubels-verf-kleuren-spuiten

Meubels op maat, bepaal zelf je kleur

Dus ben je klaar met de rondjes meubelboulevard, en wil je nu een kwalitatief hoogwaardig meubel dat je zeker weten nergens anders zult zien staan?

Ga naar Meubelopmaatkopen.nl en laat je inspireren!

Bekijk ook

Maak ruimte vrij in je tuin voor deze tuinhuisjes

Ook zo genoten van de eerste lentezon? Misschien ben je druk bezig geweest om de …

Bekijk

Welk soort houten vloer past het best bij jouw interieur?

Als je besloten hebt te kiezen voor een soort houten vloer gaat het er eigenlijk …

Bekijk

Tips voor het netjes wegwerken van al je kabels

Herken je dat? Een mooi opgeruimd huis en dan zie je overal die losse kabels …

Bekijk

Haal de Oosterse sfeer in huis

Houd je van veel kleur, traditionele patronen en authentieke decoratie? Dan is de kans groot …

Bekijk