De beste basis verlichting met Trimless inbouwspots

De beste basis verlichting met Trimless inbouwspots

  • 15 augustus 2018

  • Door Woonhome.nl

Verlichting in een interieur is één van de belangrijkste sfeermakers. Daarnaast heeft verlichting ook een functioneel aspect in een ruimte. Denk maar eens aan goede werkverlichting in een keuken. Mooie basis verlichting in een inloopkast of handige spotjes in de badkamer. Dit soort basis verlichting is functioneel, tijdloos en onmisbaar. Van plafondverlichting, wandverlichting tot moderne inbouwspots.

Met goede verlichting in de keuken, zie je tenminste altijd goed waar je mee bezig bent!

Met goede verlichting in de keuken, zie je tenminste altijd goed waar je mee bezig bent!

Wanneer je op zoek gaat naar goede basisverlichting stuit je al gauw op inbouwspots. Handige inbouwspots die je wegwerkt in een plafond voor een strakke look. Het mooiste is wanneer een inbouwspot gelijk is met het stucwerk. Geen onnodige details en dus een minimalistische strakke look. Trimless inbouwspots van BARI zijn must haves voor in nieuwbouw woningen. Maar ook moderne huizen en renovatie projecten zijn hiervoor geschikt. Ruimtes zoals de woonkamer, keuken, zolder, gang of speelkamers zijn ideaal voor Trimless inbouwspots van BARI.

Een lichtplan kan niet zonder inbouwspots!

Van witte inbouwspots, zwarte inbouwspots, dubbele inbouwspots tot inbouwspots voor in het beton. Niet alleen de kleur en de verschillende soorten materialen bieden allerlei variaties. Ook de vorm van een Trimless inbouwspot varieert. Van ronde inbouwspots, vierkante inbouwspots tot rechthoekige inbouwspots.

Als je een lichtplan gaat maken moet je altijd gaan voor mooie inbouwspots!

Als je een lichtplan gaat maken moet je altijd gaan voor mooie inbouwspots!

Opvallende inbouwspots met een luxe uitstraling

Naast strak afgewerkte inbouwspots zijn er natuurlijk ook spots die mogen opvallen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe inbouwspot met goudkleurige, aluminium rand die uit het plafond steekt? Het licht straalt een warme gloed uit vanwege het mooie goudkleurige materiaal. Maar ook een zwarte spot in een wit plafond geeft een opvallend en stoer effect in een ruimte. Dankzij de verschillende uitstraling en varianten van BARI is er altijd een mooie Trimless inbouwspot voor jouw interieur!

Tip: Lees hier waar je op moet letten bij elektra in je woning.

Bekijk ook

De beste basis verlichting met Trimless inbouwspots

Verlichting in een interieur is één van de belangrijkste sfeermakers. Daarnaast heeft verlichting ook een …

Bekijk

Kleed je woning aan met sfeervolle led verlichting

Wil je je woning herinrichten met een nieuwe uitstraling die gepaard gaat met sfeer? Maak …

Bekijk

Design in bloei: deze witte en zwarte hanglampen zijn geïnspireerd op een tulp

Modular Lighting Instruments en Studio Kees lanceren  hun nieuwste ontwerp. Een nieuwe minimalistische plafondlamp geïnspireerd …

Bekijk

Met dit Smart Home systeem bedien je licht, warmte én jaloezieën in huis

Wil jij meer comfort en gemak in huis? Gira heeft haar Smart Home Systeem Gira …

Bekijk