Betaalbare luxe sanitair voor de badkamer

  • 16 maart 2015

  • Door Woonhome.nl

Er zijn twee plekken die mensen het liefst meteen aanpakken als ze een huis kopen: de keuken en/of de badkamer. Logisch, want dat zijn dé plekken waar je smaak en persoonlijkheid naar voren komen!

Mocoori vrijstaand bad

Betaalbare luxe sanitair voor de badkamer

Vooral de badkamer is dé plek waar je even heerlijk kunt relaxen. Uitgebreid in bad, een snelle douche na het sporten, ultiem relaxen met een maskertje terwijl je een boek leest…als je klaar bent, kun je er weer helemaal tegenaan!

Ad1

Luxe betaalbare sanitair voor de badkamer

Luxe zonder een hoog prijskaartje

Het geeft gewoon een luxegevoel om even bij te kunnen komen in een mooie badkamer. Maar luxe klinkt duur, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Bij luxe hoef je niet perse aan gouden kranen te denken, of een bubbelbad waar muziek uit komt. Een mooie badkamer die is voorzien van alle gemakken en ook nog eens voor een goede prijs.. Dat is pas echte luxe!

203-4821

Betaalbare luxe sanitair voor de badkamer

Niet té standaard graag

Al te vaak zijn badkamermeubels, accessoires en alle toebehoren redelijk standaard en dertien in een dozijn. Wanneer je een badkamer naar eigen wens helemaal op maat laat maken betaal je weer de hoofdprijs. De zoektocht naar de perfecte badkamer is al met al niet altijd even makkelijk. Maxaro is een webwinkel waar je alles vindt voor een luxe badkamer, zodat je deze naar eigen wens kan inrichten en ook nog eens voor een goede prijs.

Ad2

Betaalbare luxe sanitair voor debadkamer

Verbouwplannen? Sanitairtotaal!

Als je van plan bent de badkamer grondig onder handen te nemen, is het altijd fijn dat er een plek is waar je ideeën op kan doen. Van trendy wastafel tot comfortabel toilet, en van een heerlijke douchecabine tot een designradiator: alles om van je badkamer een oase van rust te maken, kan je vinden in de webwinkel van Maxaro.

Je kunt alles makkelijk online bestellen, maar als je je echt wilt laten inspireren en een goed beeld wilt krijgen van de mogelijkheden voor een perfecte badkamer kun je ook altijd even langs gaan bij de showroom in Oud-Gastel!

Bekijk het assortiment hier: Maxaro.nl

 

Bekijk ook

Inspiratie: brickwalls in je interieur

Ok. Je wilt een stoere en robuuste look in je woonkamer, slaapkamer of keuken. Het …

Bekijk

Het voorjaar en de zomer op de juiste manier in huis met plisséhordeuren

-Advertorial-Het voorjaar en de zomer is een hele fijne tijd. We trekken letterlijk van binnen …

Bekijk

Rustige warme wollen vloerkleden

We zien steeds meer natuurlijke en neutrale interieurs voorbij komen. Rustgevende interieurs met een moderne …

Bekijk

Muurstickers met een mooie boodschap voor je interieur

Muurstickers zijn een ideale manier om een saaie wand, deur of tuinafscheiding op te fleuren. …

Bekijk