Bruynzeel Keukens voor het hart van jouw huis

Bruynzeel Keukens voor het hart van jouw huis

  • 28 januari 2018

  • Door Woonhome.nl

Ken jij Bruynzeel Keukens al? Daar geef jij vast een bevestigend antwoord op. Inmiddels is het namelijk al meer dan 120 jaar geleden dat Bruynzeel werd opgericht. In eerste instantie als een timmerfabriek. Vandaag de dag omvat het assortiment keukens, maar ook vloeren, deuren, horren en zelfs sanitair. Natuurlijk kom je deze producten tegen bij bouwmarkten en speciaalzaken, maar ook op het web is Bruynzeel overal vertegenwoordigd.

Een trendy keuken voor ieder gezin

Elke keukenprins of keukenprinses geniet van een mooie keuken. Ook als je niet zo van kokkerellen houdt, is de keuze voor je keuken echter belangrijk. Natuurlijk kies je op die manier voor apparaten die jou het leven makkelijker maken. Maar het is ook een plaats die sfeer krijgt met de juiste inrichting.

Kijk bijvoorbeeld naar dit strakke aanrechtblad. De kleurstelling en belijning geven je keuken een eersteklas uitstraling. Bovendien is er extra diepte aangebracht, zodat jij over alle ruimte beschikt die je nodig hebt. En dankzij het handige oppervlakte houd je het heel gemakkelijk schoon.

Een keuken is het hart van je woning. Vaak is er maar weinig tijd voor het gezinsleven. In de keuken bereid je de lekkerste maaltijden. En vergeet vooral de gezellige maaltijden niet. Ga voor een keuken waar iedereen zich op zijn gemak voelt!

Designkeuken: elegant én praktisch

Wil je een keuken die helemaal van deze tijd is? Terwijl je daarbij de ruimte van jouw woning optimaal benut? Natuurlijk houdt Bruynzeel rekening met jouw eisen. Laat je inspireren door de Optima Evora. Deze designkeuken is elegant en praktisch. De kleuren en gebruikte materialen zorgen voor een rustieke look. Ga jij voor een hip eiland en volg je de nieuwste trends? Of heb jij een eigen opstelling in gedachten? Met Bruynzeel Keukens beslis jij dat zelf. Zo stel je eenvoudig jouw perfecte keuken samen.

Maak je Bruynzeel Keuken compleet

Geen enkele keuken is compleet zonder accessoires. Een kraan lijkt misschien slechts een detail. Toch is het iets wat cachet aan de ruimte geeft. Denk praktisch, maar ook stijlvol. Zo gebruik jij je kraan elke dag met plezier.

En wat dacht je van licht? Zeker niet onbelangrijk als het over sfeer gaat. Ga voor spotjes op verschillende plaatsen om te accentueren. Of kies voor een grote hanglamp met helder licht voor een wijde lichtkring. En misschien denk je ook aan duurzaamheid. Ledverlichting is milieuvriendelijk en goed voor je portemonnee!

Het label Bruynzeel deed jarenlang ervaring op. Dat is iets wat je in elk product terugziet. Maar daar houdt Bruynzeel niet op. Het Nederlandse merk gaat vernieuwing zeker niet uit de weg. Innovatieve technologische snufjes maken een keuken van Bruynzeel onweerstaanbaar. Dit zijn kwalitatief hoogstaande én duurzame producten die helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Laat je verrassen door Bruynzeel

Denk je na over een nieuwe keuken? Of wil je je huidige keuken iets aanpassen? Dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken! Kijk dan eens op de blog van Bruynzeel, waar het label steeds weer nieuwe ideetjes plaats. Ben je onder de indruk van een item? Dan bewaar je dat eenvoudig op het handige moodboard. Wil je alles uit jouw keuken halen? Installeer dan de Keukenidee app. Zo stel je echt een keuken samen die helemaal bij jou past. Laat het hart van jouw huis kloppen!

Bekijk ook

12 hele handige tips voor in de tuin! Tuintips!

Lekker aan het tuinieren?! Iedereen die in de tuin bezig is, loopt wel tegen wat …

Bekijk

4x Eenvoudige tips om langer thuis te blijven wonen

Thuis blijven wonen is niet altijd vanzelfsprekend wanneer je leeftijd oploopt. Op leeftijd raken in …

Bekijk

Behanginspiratie: 4x bijzondere plekken in huis voor een behang!

De muren voorzien van een nieuwe kleur of print zorgt direct voor een geheel nieuwe …

Bekijk

Woning inbraken verminderd

Toch valt dit aantal nog veel verder terug te dringen, bron: Slotenmaker Almere. Je kunt …

Bekijk