De beste klusmuziek, handig voor jou in één afspeellijst!

  • 16 september 2017

  • Door Woonhome.nl

Heb je nog wat klussen in huis te doen? Houd je een grote schoonmaak? Of ga je zelfs verhuizen? Dan kan je wel een lekker muziekje gebruiken! Speciaal voor tijdens deze karweitjes hebben we met Woonhome de beste muziek samengesteld. Een heerlijke Spotify lijst met nummers om de stemming erin te houden. Zelfs de stomste klusjes zijn weer leuk!

Motivatiemuziek voor tijdens het klussen in huis

Deze afspeellijst is perfect wanneer je een kast in elkaar timmert, een kozijn schildert of je keuken grondig aan het schoonmaken bent. Lekkere ‘up-tempo-muzieknummers’ die het timmerritme erin houden en je dansend de kamer laat dweilen. Klussen klinkt als muziek in de oren.

Heb je het idee dat het klustempo een beetje afzwakt? Slinger de muziek maar aan en je bent klaar voor je er erg in hebt.

Muziek voor elke klusser

Iedereen die iets aan het huis moet doen is blij met deze afspeellijst. De nummers zijn namelijk geschikt voor jong en oud; voor de handige Harry’s en voor degenen met twee linkerhanden. Diverse muziekgenres komen aan bod: van originele ‘house’ tot aan de beste huiselijke ‘oldies’. Je hoeft je klusgezelschap dus niet af te stemmen op de afspeellijst. De nummers zijn vrolijk en energiek, om mee te zingen, mee te fluiten of naar hartelust te neuriën.

Gevarieerde klusnummers

Je voelt hem vast aan aankomen: “Een eigen huis, een plek onder de zoooon!”. Die gouden plaat mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook nummers als ‘Wake Me Up’ van Avicii en ‘Home’ van Edward Sharpe passeren de revue. Ben je bang dat je niet genoeg energie hebt? Met meer dan vier uur aan muziek kom jij echt je klus wel door!

Hoe luister je de klusmuziek?

Volg onze afspeellijst via Spotify of beluister hem simpel via deze pagina. Heb je trouwens suggesties? Laat ons de nummers weten die volgens jou niet mogen ontbreken!

Bekijk ook

De 'nieuwste' vloertrend: New Classic

Ben jij al gevallen voor een visgraat vloer met gedessineerd kleed én een fluwelen bank? …

Bekijk

4 tips bij het inrichten van je industriële slaapkamer

Ruwe materialen, neutrale kleuren en gave stalen lampen zijn kenmerken van een industrieel interieur. Een …

Bekijk

Radiator als eyecatcher? Het kan!

Radiatoren staan bekend als functioneel hulpmiddel om een ruimte te verwarmen. Standaard radiatoren zijn dan …

Bekijk

Weekendspots: Le Jardin (Utrecht) – Groente in een groene omgeving

Heb jij wel eens bloemkool of maïs in 5 verschillende bereidingen gegeten? Of ben je …

Bekijk