De beste klusmuziek, handig voor jou in één afspeellijst!

  • 16 september 2017

  • Door Woonhome.nl

Heb je nog wat klussen in huis te doen? Houd je een grote schoonmaak? Of ga je zelfs verhuizen? Dan kan je wel een lekker muziekje gebruiken! Speciaal voor tijdens deze karweitjes hebben we met Woonhome de beste muziek samengesteld. Een heerlijke Spotify lijst met nummers om de stemming erin te houden. Zelfs de stomste klusjes zijn weer leuk!

Motivatiemuziek voor tijdens het klussen in huis

Deze afspeellijst is perfect wanneer je een kast in elkaar timmert, een kozijn schildert of je keuken grondig aan het schoonmaken bent. Lekkere ‘up-tempo-muzieknummers’ die het timmerritme erin houden en je dansend de kamer laat dweilen. Klussen klinkt als muziek in de oren.

Heb je het idee dat het klustempo een beetje afzwakt? Slinger de muziek maar aan en je bent klaar voor je er erg in hebt.

Muziek voor elke klusser

Iedereen die iets aan het huis moet doen is blij met deze afspeellijst. De nummers zijn namelijk geschikt voor jong en oud; voor de handige Harry’s en voor degenen met twee linkerhanden. Diverse muziekgenres komen aan bod: van originele ‘house’ tot aan de beste huiselijke ‘oldies’. Je hoeft je klusgezelschap dus niet af te stemmen op de afspeellijst. De nummers zijn vrolijk en energiek, om mee te zingen, mee te fluiten of naar hartelust te neuriën.

Gevarieerde klusnummers

Je voelt hem vast aan aankomen: “Een eigen huis, een plek onder de zoooon!”. Die gouden plaat mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook nummers als ‘Wake Me Up’ van Avicii en ‘Home’ van Edward Sharpe passeren de revue. Ben je bang dat je niet genoeg energie hebt? Met meer dan vier uur aan muziek kom jij echt je klus wel door!

Hoe luister je de klusmuziek?

Volg onze afspeellijst via Spotify of beluister hem simpel via deze pagina. Heb je trouwens suggesties? Laat ons de nummers weten die volgens jou niet mogen ontbreken!

Bekijk ook

Zo zorgt verlichting voor meer sfeer in je interieur

Veel natuurlijke lichtinval zorgt voor een licht en ruimtelijk huis. Natuurlijk, maar ook kunstmatig licht …

Bekijk

Stickers: Maak een statement met de meest gave soorten stickers

Stickers gebruik je op ontelbaar veel verschillende manieren. Marketeers gebruiken stickers als promotie of reclamemiddel. …

Bekijk

Energie besparen? Begin bij de inrichting van je woonkamer! (bespaartips)

Energie besparen in je huis. Misschien omdat je bewuster bezig bent met het milieu. Of …

Bekijk

5 tips voor een goede voorbereiding van je verhuisdag

Voor veel mensen gaat een verhuizing gepaard met de nodige stress en onvoorziene zaken en …

Bekijk