Designvloer van MeisterDesign: de nieuwste generatie vinylvloeren

  • 16 juni 2020

  • Door Woonhome

De Duitse vloerenproduct MeisterWerke komt met een speciaal assortiment vinylvloeren: Rigid Core. Deze nieuwste generatie vinylvloeren bestaat uit drie speciale collecties, namelijk RL 400 S, RB 400 S en RD 300.Rigid Core: de nieuwste generatie vinylvloeren van Meister

Vanwege de positieve eigenschappen zijn vinylvloeren tegenwoordig heel erg gewild in huis. En Meister komt met een heel nieuwe range met allerlei voordelen. Zo zijn deze vloeren eenvoudig en stevig zwevend te leggen op een oppervlakte 15 x 15 meter.. Hun stabiliteit is een groot voordeel. En schoonmaken kost je vrijwel geen moeite.

Kleuren en vormen vinylvloeren

De designvloeren van MeisterDesign bevatten authentieke designs en zijn beschikbaar in hippe kleuren. Er zijn verschillende formaten beschikbaar. Grote tegels en kwalitatieve steenimitaties. Ideaal voor de hal, keuken of badkamer. Want deze vinylvloeren zijn waterproof!

De Rigid Core vinylvloeren zijn waterdicht en daarmee uitstekend geschikt voor in badkamers en keukens.

De Rigid Core vinylvloeren zijn waterdicht en daarmee uitstekend geschikt voor in badkamers en keukens.

De Rigid Core vinylvloeren zijn verkrijgbaar met mooie tegellook.

De Rigid Core vinylvloeren zijn verkrijgbaar met mooie tegellook.

Extra stevige vinylvloeren voor zware belasting

De lange planken uit de reeks rigid RL 400 S en de grote tegels uit RB 400 S zijn superstevig. De dragerplaat kan heel wat hebben. Dankzij het stevige en vibratiedempende materiaal, zijn de vloeren ook geluiddempend. Deze vloeren zijn geschikt voor zwaardere belasting en dus ook heel stil. Bovendien is het met speciale excimer-lak afgewerkt. Een prachtige matte finish!

Vormstabiele vinylvloeren voor jouw comfort

De collectie RD 300 S is heel vormstabiel. Het geluid van lopen dempt men met de elastische tussenlaag. Het oppervlak bestaat uit meerdere lagen met PUR-coating. Heerlijk, want zo kost het je bijna geen onderhoud. De planken zijn bijzonder stabiel, maar tegelijkertijd niet zwaar. Zo vervoer je ze makkelijker en is leggen ook geen probleem.

Een vinylvloer die vrij is van ftalaten

Je gezondheid is het belangrijkste wat er is. De vloeren van MeisterDesign zijn vrij van ftalaten. Alle producten zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn voorzien van het keurmerk ´Indoor Air Comfort GOLD´. Dat maakt duidelijk dat het gaat om emissiearme producten. Ook nog eens een milieubewuste keuze dus!


Bekijk ook

De verschillende soorten laminaat

Wanneer je nieuw laminaat gaat kopen dan zijn er ontelbare opties, zo lijkt het soms …

Bekijk

De houtenvloer vervangen voor beton

Jaren 30 woningen zijn al jaren erg gewild. Niet heel gek want deze woningen hebben …

Bekijk

3 tips om je vloerkleed te reinigen

Hoewel je natuurlijk netjes met je vloerkleed omgaat, kun je niet voorkomen dat je af …

Bekijk

Waar moet je op letten bij een nieuwbouwwoning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er heel wat op je af. Veel mensen …

Bekijk